Viva la juicy_gold couture
یکی از بهترین انتخاب هام که البته بلایندبای کردم از شقایق عزیز. من و یکی از دوستان همزمان سفارش دادیم که البته یدونه موجود بود و موجودی رو بعدا شارژ کردن
اولش یکمی تند و تیزی میوه ای داره که به جرات میگم طول عمرش در بهترین حالت بیش از ده دقیقه نیست. بعد ازون شمارو وارد یه باغ یاس میکنه. نه اون یاس همیشگی که انتظارشو دارید. بلکه پیچ امین الدوله. که البته برای ما شصتی ها نوستالژیکه. وقتی بچه بودیم از همه خونه ها اویزون بود. گلاش سفید و زرد هستن. عادت داشتیم بچینیم و شیره تهشو بخوریم. بوی این یاس به قوت درین عطر موجوده و درکنارش یه کارامل اینتنس و خوشمزه هست مه یاس رو بالانس میکنه .چون من شخصا یاس دوست نیستم زیاد و یه عطری مث پیور پویزن اذیتم میکنه اما گلد کوتور انننقدر ملیح و نازه که عاشقش شدم. بعد از چندین ساعت یه حالت پودر چوبی میگیره و بوی صندلش تازه نمود پیدا میکنه واسه من. عطرای این برند بی نهایت مااااهن. چه شییشه های شیک و جذاب و زنونه ای دارن. همه چیشوون جذابه. البته من زیاد عطرای ملایم دوس ندارم و این عطر نسبتا گرم رو در همین فصل بهار استفاده میکنم. شیرینی و گرمیش اصلا زننده نیست. و اونجوری که من تو نظرسنجی ها دیدم از محبوبترین های زنونه ست در امریکا. از معدود عطراییه که به تمدیدش فکر میکنم . تنها ایرادی که میتونم ازش بگیرم شفاف نبودن شیشه ست. یهو به خودت میای میبینی تموم شده