شایان قشقاییکاربر جدید Posts:3
29-اردیبهشت-1395 09:45 ق.ظ |
|
opium pour homme بسیار شیک و مجلسی، چند اسپری از این عطر کافیست تا باعث شود در یک مهمانی اطرافیان با احتیاط بیشتری به شما نزدیک شوند. اوپیوم عطری گرم ، شرقی و کمپلکس می باشد به گونه ایی که تمام عناصر با دوز یکسان با هم ترکیب شده اند. با اولین اسپری رایحه انگور سیاه و فلفل به صورت شما سیلی خواهد زد که پس از مدت کوتاهی انفجار ادویه جات از نوع مرغوب اطراف شما را احاطه خواهد کرد. همیشه در عطر های شرقی وانیل یک عنصر کارامد به حساب میاد همانطور که در اوپیوم این اصل راعایت شده. پس از نت میانی وانیل وارد عمل خواهد شد ولی همچنان ادویه جات بازیگر نقش اصلی این سناریو خواهد بود. ترکیبات اوپیوم و بالانس آن باعث شده یک عطر کلاس بالا باشه که کشش ویژه ایی برای مخاطبین خود داشته باشه به طوری که پس از این همه سال هنوز عطر رویاهای من هست
|
|
|
|
29-اردیبهشت-1395 07:58 ب.ظ |
|
با سلام به همه عطردوستان میخوام در مورد عطر In Red Armand Basi بعنوان عطر دوست داشتنیم بنویسم. فقط رایحه این عطر نیست که اونو برام دوست داشتنی کرده، و موضوع بیشتر مربوط به خاطرات خوشیه که با این عطر داشتم. عطر In Red Armand Basi یه عطر فلورال هست با محوریت بوی لیلی و یاس. این عطر بوی تمیز و مرطوبی داره که رایحه زنجبیل و مرکبات (احتمالاً لیمو) در ابتدای اون کاملاً به مشام میرسه. به نظرم بوی این عطر بخاطر لایت بودن در تمامی فصول غیر از روزهای خیلی گرم، قابل استفاده است. یه چیز جالب در مورد این عطر وجود داره، افرادی که با عطرهای فلورال میونه خوبی ندارن (مثلاً خودم) اکثراً این عطر رو میپسندن. احتمالاً بخاطر رایحه ادویه و مرکباتی در ابتدای کار و چوبی در بیسِ آن میباشد. مشکل اساسی من با این عطر موندگاریه پایینه اونه، حتی ورژن EDP اونو هم تهیه کردم، اما موندگاریه خیلی خوبی نداشت. بهرحال بخاطر علاقه ایکه به بوش دارم، دوباره و دوباره اونو میخرم... این نکته رو هم باید اضافه کنم که این عطر قیمت مناسبی هم داره و برای استفاده رومره میتونه گزینه خوبی باشه. با تشکر
|
|
|
|
29-اردیبهشت-1395 09:04 ب.ظ |
|
بعد از ظهر یکی از آخرین روزهای مرداد پارسال بود که خسته و با اعصاب داغون از سر کار اومدم خونه. روی میز اتاقم بسته ای را دیدم که یکی از دوستانم واسم از خارج فرستاده بود. اولین چیزی که بعد از باز کردن کارتن برداشتم چندتا سمپل عطرهایی بود که سفارش داده بودم. بدون معطلی یکی از سمپلها را باز کردم و روی مچ دستم تستش کردم. اون سمپل عطرIntoxicated از by Kilian بود. نمیدونم چطور شد بی اختیار چشمام را بستم و آروم رفتم روی تخت دراز کشیدم. داشتم توی ذهن خودم نتهای این عطرو مرور میکردم. یکی دو دقیقه اول، بوی سنگین دارچین تقریبا نا امیدم کرد، چیزی شبیه بوی دود بلند شده از لحیم کاری وسایل الکترونیکی را تداعی میکرد. توی همین لحظه ها بود که احساس کردم من روبروی یک رودخانه یخ زده نشستم. دم غروب بود و از یک طرف باد سردی میومد و از طرف دیگه گرمی شعله های آتیشی که کنار من روشن بود. احساس همزمان گرما و سرما خیلی خیلی دلچسب بود. دیدم از اون دور چهار تا رقصنده پاتیناژ اومدند روی سطح رودخانه و یکی از آنها شروع کرد به چرخیدن دور خودش و بعد از چند دقیقه نفر دوم هم با اولی جفت شد و هردو شروع کردند به اجرای حرکات دونفره درحالیکه به وسط رودخانه نزدیکتر میشدند. بعد از مدتی هم اون دو تا رقصنده دیگر هم هر کدوم جدا از هم شروع کردند به چرخیدن دور خودشون و اونها هم بدنبال دو نفر اولی حرکت میکردند. چنان حرکات این جفت رقصنده روان و لطیف ولی سریع بود که دیگه نمیتونستم چهره یا بدن آنها را واضح ببینم ومثل یک شبه سفید رقصان بنظر میرسیدند. بالاخره اون دو رقصنده تک هم به این جفت ملحق شدند و تبدیل به یک رقصنده واحد شگفت آوری شدند با دو دست و دو پا. حرکات نمایشی آنها در عین نرمی و روانی، پرشور و با قدرت هم بود، هم افتان و هم خیزان، دلنشین و مسحور کننده و من مدهوش صحنه ای شده بودم که در برابر چشمانم میگذشت. ناگهان از این خواب عجیب بیدار شدم و سخت دلتنگ اون لحظات رویایی بودم که دیگه وجود نداشتند، اما خوشبختانه از سردرد و خستگی خبری نبود. هیچ معجون و دارویی نمیتونست منو اون روز اینجوری آروم و سرحال بکنه. واقعا نام Intoxicated برازنده این عطر زیباست. شاید بوییدن این عطر، برانگیزاننده تصویرسازی غیر معمول ذهنم شده بود تا حال خرابم تسکین پیدا کنه. جفت رقصنده اول نماینده ترکیب نتهای دارچین و هل بودند که دوگانه ای بینهایت هارمونیک ایجاد کرده بودند. تاریکی نسبی بوی دارچین با شیرینی نافذ و سبزی هل، یک ترکیب بینظیری بوجود آورده بود که مدام همدیگه رو تکمیل میکردند و اصلا شیرینی بوی دارچین و هل توی ذوق آدم نمیزد، یک تعادل و هارمونی دوطرفه. بعد از مدتی دو رقصنده دیگه که نماینده نتهای جوزهندی و دانه های قهوه ترک بودندد، خودی نشان دادند. باز هم ترکیب بوی ترش و نافذ جوزهندی با آن جفت اولیه شیرین، بسیار همآهنگ و دلنشین بود بطوریکه از شیرینی ترکیب دوگانه اولیه کمی میکاهید و یک بعد ترش زیبایی به آن اضافه میکرد. حالا یک سه گانه ملس (ترش و شیرین) بوجود آمده بود. و در نهایت بوی تلخ و اصیل دانه های قهوه رخ نمایی کرد و چهارگانه ی فوق العاده هارمونی سازی خلق شده به گونه ایکه بسختی میشه نتهای تشکیل دهنده اش را از همدیگه تشخیص داد.البته من بشخصه بوی نتهای ادویه ای هم حس میکنم مثل فلفل سیاه و حتی زردچوبه که شاید القای نادرستی از وجود جوزهندی در کنار دارچین و قهوه باشد؟ چند نمونه دیگه از ترکیب دوگانه نتهایی که هارمونی ساز هستند و در عطرهایی بکار رفته اند که من شانس تست کردنشان را داشتم عبارتند از: "پچولی و تنباکو" (دوگانه ای بینهایت اصیل و دلنشین) در عطر Light my Fire از by Kilian، "اکالیپتوس و گریپ فروت" در عطر Smoke for the Soul از by Kilian، "عنبر و زیره سیاه" در عطر شماره دو از Tauer، و "گل رز و کاکائو" در عطر Santal Majuscule از Serge Lutens. این نمونه آخری فعلا تنها عطریست که در آن نت رز قرمز استفاده شده و من عاشقش شدم!! بنظر من سیر بویایی این عطر یه جورایی شبه خطی و همگراست، یعنی از چهارتا نت منفرد شروع میشه و به یک نت ترکیبی چهارگانه جدید و واحد میرسه. ماندگاری این عطر بسیار بالاست (روی پوست بین 12 تا 20 ساعت) و روی پارچه حتی تا یک هفته هم دوام میآره ولی متاسفانه پراکندگی و پخش بوی نسبتا متوسطی داره. بطور کلی این عطر بسیار مناسب افرادیست که از هوای سرد و فصلهای پاییز و زمستون لذت میبرند و بسیار رمانتیک و مینیمالیست (ساده گرا) و در عین حال کمال گرا هستند. جون میده آدم این عطرو بزنه، دست عشقش را بگیره و دوتایی ساعتها زیر بارون قدم بزنند و از باهم بودنشان نهایت لذت را ببرند.
|
|
|
|
زهرا فاطمیکاربر جدید Posts:1
29-اردیبهشت-1395 09:58 ب.ظ |
|
Givenchy Ange ou Demon انژو دمون....فرشته یا شیطان؟ هیچ سه کلمه ای نمی تونست این عطر رو اینقدر دقیق توصیف کنه که اسمش توصیف کرده. عطر کاملا شیطانی شروع می کنه، طوفانی از روایح ناهماهنگ که معمولا کمتر توی تاپ نوتز دیده میشن، با اینکه بعضی از نت ها در فرگرنتیکا ذکر نشدن اما من به وضوح زیره، آویشن، نعنا، زعفرون و مرکبات رو توی شروع این کار حس می کنم. در عین حال که یکی از منحصربه فردترین و جالب توجه ترین شروع هایی رو داره که تا به حال دیدم اما اَپنینگ کار یه مقدار عجیب و حتی تا حدی ناخوشاینده، مخصوصا در اولین تست. اما حتما بهش زمان بدید. با گذشت زمان زیره و نعنا تقریبا ناپدید میشن و روایح گلی، وانیل و دانه ی تونکا فضای تاریک عطر رو از بَعد شیطانی اولیه به سمت روشنی فرشته گونه می برن. هرچند عطر هیچ وقت به یه کار شاد و روشن و مفرح تبدیل نمیشه و تا آخر همچنان فضای نیمه تاریکی داره اما تغییر نت ها و روایحش واقعا حیرت انگیز و منحصر به فرده. حتی زمانی که ساعت ها از پوشیدنش می گذره، رایحه ای که هر لحظه به مشامتون می رسه لزوما با چند لحظه قبلش یکی نیست. این کار به هیچ عنوان یه کار وانیلی ساده نیست و از معدود عطرهاییه که به هیچ عنوان رایحه ش رو نمیشه از روی نت هاش حدس زد. اگه دنبال یه کار منحصر به فرد، متفاوت و پرجذبه می گردین این عطر عطر شماست، رایحه ای که شخصا مشابهی براش سراغ ندارم: شرقی، اسپایسی، وانیلی، چوبی و گرم با تعادل ظریف و جذابی از تلخی و شیرینی. تصویر یک زن شیک پوش و اغواگر با رژلب جیغ و کاراکتر قدرتمند اسرارآمیز.
|
|
|
|
مشاور و کارشناس عطرکاربر فعال Posts:380
30-اردیبهشت-1395 09:09 ق.ظ |
|
با سلام و احترام ضمن تشکر از کلیه دوستان و همراهان که در این مسابقه شرکت کردند . زمان شرکن در این مسابقه به پایان رسید .
|
|
|
|