قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 05-خرداد-1395 03:28 ب.ظ توسط  مشاور و کارشناس عطر
مسابقه شماره 2
 47 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
صفحه 5 از 10 << < 34567 > >>
نویسنده پیام ها
مشاور و کارشناس عطر
کاربر فعال
کاربر فعال

--
18-اردیبهشت-1395 12:03 ب.ظ

پست شده توسط محمدرضا احمدی بر 17-اردیبهشت-1395 02:31 ب.ظ
یک نفر هست که از پنجره‌ها / نرم و آهسته مرا می خواند
گرمی لهجه بارانی او / تا ابد توی دلم می ماند
یک نفر هست که در پرده شب / طرح لبخند سپیدش پیداست‌
مثل دوران خوش کودکیم‌ / پر ز عطر نفس شب‌بوهاست‌
The Library Collection Opus IX Amouage
روزی را که برای خرید عطر اونتوس به یک عطر فروشی رفته بودم، کاملا به یاد دارم. به نظرم از اقبال خوش من بود که در آن فروشکاه اونتوس موجود نبود و کاملا اتفاقی من با این شاهکار آمواژ دست دوستی دادم. چون عطر جدیدی بود، هیچ اطلاعاتی در مورد آن نداشتم ولی مثل همیشه به آمواژ اعتماد کردم.
از لحظه ای که این عطر رو روی پوستم اسپری می کنم، تا چند دقیقه هیچ نتی قابل کشف نیست. کاملا مرموز و در هم پیچیده. شاید این پیچیدگی نشان از این دارد که هر کسی شایستگی پی بردن به اسرار این عطر را ندارد. همین عامل است که باعث می شود کسانی که در کنار شمایند، در عین گیجی و سرمستی ، خودشان را تا جایی که می توانند به شما نزدیک کنند تا بتوانند شانس خود را در گشودن این گره زیبا امتحان کنند. پس مطمئن باشید کسی نمی تواند در لحظه، نظرش را نسبت به این عطر به شما بگوید.
پس از این عشق بازی و گره گشایی، گل یاس و کاملیا کاملا آمیخته با هم دور شما می رقصند. بوی یاس این عطر کاملا ملایم است و به نظر من با این هدف در این عطر قرار داده شده تا در کنار رایحه عسل و عنبر خود نمایی کند. از دل این رنگ های روشن و فضای شیرین، بوی جسورانه فلفل شما را قدری جدی نشان می دهد تا اطرافیان کاملا به شخصیت محکم و دو بعدی شما پی ببرند. این عطر لوکس از جمله عطر هایی است که برای استفاده از آن نیاز به «تقوا» دارید! ... بله تقوا. ترکیب مشک، عنبر و یاس در این عطر آن قدر دل رباست که شهوت را در دل شما و دوستان شما شعله ور می کند. حسی که هیچ یک از نت های این عطر قادر به خاموش کردن آن نیست.
روح خود را به این عطر بسپارید تا در سرمای زمستان، قلب شما را به گرم ترین حال و هوا پرواز دهد.

با سلام
ممنون از شرح عطر شما ،...
مشاور و کارشناس عطر
کاربر فعال
کاربر فعال

--
18-اردیبهشت-1395 12:06 ب.ظ

پست شده توسط محمدرضا احمدی بر 17-اردیبهشت-1395 02:31 ب.ظ
یک نفر هست که از پنجره‌ها / نرم و آهسته مرا می خواند
گرمی لهجه بارانی او / تا ابد توی دلم می ماند
یک نفر هست که در پرده شب / طرح لبخند سپیدش پیداست‌
مثل دوران خوش کودکیم‌ / پر ز عطر نفس شب‌بوهاست‌
The Library Collection Opus IX Amouage
روزی را که برای خرید عطر اونتوس به یک عطر فروشی رفته بودم، کاملا به یاد دارم. به نظرم از اقبال خوش من بود که در آن فروشکاه اونتوس موجود نبود و کاملا اتفاقی من با این شاهکار آمواژ دست دوستی دادم. چون عطر جدیدی بود، هیچ اطلاعاتی در مورد آن نداشتم ولی مثل همیشه به آمواژ اعتماد کردم.
از لحظه ای که این عطر رو روی پوستم اسپری می کنم، تا چند دقیقه هیچ نتی قابل کشف نیست. کاملا مرموز و در هم پیچیده. شاید این پیچیدگی نشان از این دارد که هر کسی شایستگی پی بردن به اسرار این عطر را ندارد. همین عامل است که باعث می شود کسانی که در کنار شمایند، در عین گیجی و سرمستی ، خودشان را تا جایی که می توانند به شما نزدیک کنند تا بتوانند شانس خود را در گشودن این گره زیبا امتحان کنند. پس مطمئن باشید کسی نمی تواند در لحظه، نظرش را نسبت به این عطر به شما بگوید.
پس از این عشق بازی و گره گشایی، گل یاس و کاملیا کاملا آمیخته با هم دور شما می رقصند. بوی یاس این عطر کاملا ملایم است و به نظر من با این هدف در این عطر قرار داده شده تا در کنار رایحه عسل و عنبر خود نمایی کند. از دل این رنگ های روشن و فضای شیرین، بوی جسورانه فلفل شما را قدری جدی نشان می دهد تا اطرافیان کاملا به شخصیت محکم و دو بعدی شما پی ببرند. این عطر لوکس از جمله عطر هایی است که برای استفاده از آن نیاز به «تقوا» دارید! ... بله تقوا. ترکیب مشک، عنبر و یاس در این عطر آن قدر دل رباست که شهوت را در دل شما و دوستان شما شعله ور می کند. حسی که هیچ یک از نت های این عطر قادر به خاموش کردن آن نیست.
روح خود را به این عطر بسپارید تا در سرمای زمستان، قلب شما را به گرم ترین حال و هوا پرواز دهد.

با سلام
عطرهای امواج طرفداران زیادی دارد ...
مشاور و کارشناس عطر
کاربر فعال
کاربر فعال

--
18-اردیبهشت-1395 12:09 ب.ظ

پست شده توسط SINA EE بر 17-اردیبهشت-1395 03:46 ب.ظ
سلام*
میخوام راجب یکی از عطرهایی که خیلی دوسش دارم بنویسم به نام Tobacco Vanille Tom Ford.
از نظر بنده این عطر بسیار بوی دلنشین و گرم و پر از لطافتی داره، یکی از بهترین عطرهاییه که تو عمرم به مشامم خورده. راستش یک رشته حس های تمام نشدنی در درون من با این عطر به هم گره خورده که دوست دارم این عطرو همیشه داشته باشم و بتونم بوش کنم.بدون اینکه بخوام به پخش و ماندگاریش توجهی داشته باشم از رایحه ای که داره نهایت لذتو میبرم گرچه پخش و ماندگاری قابل قبولی هم داره.
در روند بویایی این عطر از نظر من مانند اسمش از همون ابتدا بوی تنباکو و وانیل به طور واضح حس میشن که بسیار ترکیب هنرمندانه و لطیفی رو با هم میسازن که این دو تا آخرین لحظات حضور رایحه ابراز وجود میکنن مثل دوتا رفیق که همراه با هم دارن پیوسته جلو میرن ، یه تندی ای رو میشه لابلای این رایحه حس کرد که انگار میخواد بگه منم هستم بابا به منم توجه کنین که شاید دلیلش یه سری ادویه جات باشه نمیدونم شاید فلفل ، توی این بستر شیرین و گرم و لطیفی که تو این عطر حس میشه بوی کاکائو میاد و این فضارو خوش فرم تر میکنه بطوریکه دستی به سر و گوشش میکشه و چیزی بهتر تحویل میده ، راستش یه کمی هم رایحه های چوبی به مشامم میرسه در پس پرده که زیاد نمایان نیستن و پشت این گرمای شیرین پنهان شدن.
برای بنده عطری بسیار دوست داشتنی است.
با آرزوی سلامتی و سربلندی*

یکی از شناخته شده ترین آثار تام فورد و عطرِ تنباکو پایه می باشد . ممنون
مشاور و کارشناس عطر
کاربر فعال
کاربر فعال

--
18-اردیبهشت-1395 12:13 ب.ظ

پست شده توسط وحید منوچهری بر 17-اردیبهشت-1395 04:01 ب.ظ
جاده آنقدر ساکت بود که میتوانستی صدای نوازش هر قطره باران بر صورت برگها و چمن های دشت را بشنوی . آسمان غمگین تر از همیشه بود و دلش پر بود. این را از اشکهایش میتوانستی بفهمی...
lorenzo villoresi patchouli
هر زمان که این عطر را استشمام میکنم یاد عصرهای پاییزی ، رایحه برگ و چوب های خیس خورده درختان جنگل و بوی خاک در خاطرم زنده می شود. عطری اسرار آمیز ، قوی و مردانه گویی درختان خیس شده با دستان آسمان میخواهند بگویند: با همه وجود " استشمام کن "
اگر میخواهید این احساس را تجربه کنید و زبان درختان و گرد و خاک جاده ای دور افتاده در اعماق جنگلهای فرانسه را بشناسید و یا در روزی بارانی و خلوت با قلبی پر از اندوه به قصرها و دشت های بیکران قدم بگذارید چشمانتان را ببندید و چند قطره از معجزه ی رهایی بخش لورنزو ویلاروسی پچولی را به دنیایتان بیافشانید...

وحید منوچهری

با سلام
بله عطر بسیار جالبی هست برای من یک جور الگو بود برای درک بهتر رایحه نعناع هندی ... رایحه ای کاملا مردانه جذاب و تلخ از نعناع هندی

علی میرتونی
کاربر جدید
کاربر جدید

--
18-اردیبهشت-1395 03:58 ب.ظ
Fille en aiguilles
با سلام و عرض ادب خدمت عزیزان و سرورانم در مجموعه شقایق 2. از وقتی بچه بودم تا الان، همیشه از بوی کاج و برگ سوزنی ها خوشم میومد. نزدیک خونمون هم جنگل مانند پر از درخت کاجی بود که تفرجگاه ما به حساب میومد. برگهای سوزنی کاج رو میکندم و کف دستم له میکردم تا بوش کنم. شاید برای خیلی ها بوی تند و زننده ای داشته باشه، اما من که عاشقشم. شیرابه درخت کاج، برگهای خشک ریخته شده کف جنگل، میوه های کاج که میکندیم و دونه هاشو میخوردیم وبا میوه های مخروط مانندش بازی میکردیم. بوی جنگل کاج تو تابستون داغ و زمستون سرد خیلی با هم فرق میکنه. اگه تو تابستون گم بشی اونجا، همون بوی کاج باعث مرگت میشه!!!!!! بسیار دلگیر میشه و داغون کننده. کلافه میشی از تندی و سنگینی رعب آورش. و اما امان از زمستون. امان از سرما و برف و بارون به همراه مقداری آتیش. وای!!! شاید همه تو فیلما و کارتون ها شکلشو (نه بو و رایحه شو) دیده باشن. اما از نزدیک تجربه ش کرده باشی یه چیز دیگه ست. اونجا هم بوی کاج و جنگل تو سرما و خیسی بارون و برف باعث مرگت میشه، اما یه نوع دیگه!!!!!! میمیری از لذت و خوشی اون بو و شکل و شمایل جنگل سوزنی بارون خورده. دوست داری هی نفس بکشی و تا اعماق وجودت پر بشه از بوی کاج خیس و دودی.

Fille en aiguilles
رو بلایند بای کردم. چون میدونستم عاشقشم. کیفیت کارعالی و بسیار طبیعی هست. شاهکاری از جناب سرج لوتنز. به نظرم بیشتر تم درونگرایی داره این کار. چرا که نه، توی خیلی از کارای سرج لوتنز این تم رو میبینیم. فکر میکنم این حس، نشأت گرفته از شرایط خاص پرورش و دوران کودکی اونه. در خلال جنگ فرانسه در سال 1942 متولد شده و بعد از چند هفته از مادر جدا میشه و سرگردانی رو به کمال و تمام تجربه میکنه. توی این دوران در تخیلاتش زندگی میکرده. تنها یک همچین پرسونالیتی ای، عطری رو میتونه عطاری کنه که بشه تم درونگرایی رو تمام و کمال درونش احساس کرد. عطری برای تنهایی. البته تنهایی ویران کننده نه، تنهایی کیفور کننده و زیبایی ساز.
برای کسایی که تابستون صبح تا عصر زیر کولر گازی هستن، فکر میکنم نه تنها اذیت کننده نیستن بلکه لذت بخش هم خواهند بود.در انتها جمله ای که خود سرج لوتنز در توصیف این عطر میگه و زیباترین توصیفش میتونه باشه اینه:

Pine needles.
Resin, sunshine, cicadas and the shade of tall pine trees.
The needles prick your feet, but a stand of pines by the beach is a wonderful thing
!
تصورات و توهماتی از صمغ و آفتاب و جیرجیرک و سایه بلند درختان کاج . جایگیری بی نظیر کاج ها در کنار ساحل که خراش و تیزی برگهای سوزنی کاج بر بدن رو قابل تحمل و حتی زیبا خواهد کرد...
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
صفحه 5 از 10 << < 34567 > >>