قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 05-خرداد-1395 03:28 ب.ظ توسط  مشاور و کارشناس عطر
مسابقه شماره 2
 47 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
صفحه 8 از 10 << < 678910 > >>
نویسنده پیام ها
بابک پیدارسی
کاربر جدید
کاربر جدید

--
27-اردیبهشت-1395 10:21 ق.ظ
Vetiver Fatal Atelier Cologne
عطری بر پایه خس خس که این نت رو در یک ترکیب نفس بر به کار برده و ماحصل کار رایح های ارامبخش و شاداب از کار درومده و میشه گفت یکی از بهترین عطرها در زمینه استفاده از نت وتیوره. تازه و خنک و خوشمزه و آبدار با رایحۀ آلوسیاه و برگ بنفشه به همراه وتیور و مرکبات. عطر با یه بوی چوبی که رایحه مرکبات همراهیش میکنه اغاز میشه که حس و حال خیس و مرطوبی رو تداعی میکنه. بوی شیرین میوه الو حس و حال مردونه عطر رو تقویت میکنه. عطر خوب و باکلاسیه. مشکل اصلیش تو ماندگاری و پخش بوی کمشه. ولی انقد با کیفیت و شفاف ساخته شده که به لذت شخصیش میارزه.
کسری حسن پور
کاربر جدید
کاربر جدید

--
27-اردیبهشت-1395 04:37 ب.ظ
با سلام و تشکر از برگزاری مسابقه،
من از روز 15 اردیبهشت که موضوع مسابقه رو اعلام نمودید قصد شرکت داشتم. اما هرچقدر سعی میکردم عطر دوست داشتنی ام رو پیدا و معرفی کنم، موفق نمیشدم. من از بچگی به عطرها علاقه مند بودم، اما تو چندساله گذشته هیچوقت این فرصت که عطرهای باکیفیتی رو خریداری و استفاده کنم برام پیش نمیومد. اکثر عطرهایی که داشتم، عطرهای دم دستی بود که اطرافیان برام خریده بودن و هرچقدر فکر کردم که از کدوم عطر واقعاً لذت میبرم، چیزی برای گفتن نداشتم. شاید بدلیل کیفیت متوسط عطرهایی بود که داشتم، یا شاید هم به این دلیل بود که این عطرها در لحظات خاطره انگیز زندگیم حضور پررنگی نداشتن.
این مشغولیت فکری ادامه داشت، تا اینکه هفته پیش فروشگاه شقایق بعنوان هدیه (برای شرکت در مسابقه اول همین سایت) 5 سمپل از عطر ادین (Odin) برام ارسال کرد. اول از همه جا داره از فروشگاه شقایق برای این هدیه تشکر کنم، چون قرار مسابقه تنها یک برنده بود، و اون من نبودم، ولی فروشگاه شقایق محبت نموده و هدیه قشنگی برای شرکت در مسابقه برایم در نظر گرفت. این نشون دهنده توجه شقایق به پاسخ ها و حسن نیت و اهمیت دادن فروشگاه نسبت به طرفداراشه.
من 5 سمپل رو با شوق زیاد چندین مرتبه تست کردم و یکی از اونها واقعاً منو مجذوب خودش کرد: اودین 11 (SEMMA). رایحه این عطر واقعاً برام شگفت انگیز بود، ترکیبی بسیار لطیف و دوست داشتنی از برگ تنباکو، میخک، دارچین و فلفل. با ماندگاری فوق العاده و پخش بوی خوب.
بوییدن این عطر حس حضور تو یک فضای قدیمی و مرطوب رو برام تداعی کرد، منو یاد فضای زیر شیروونی خانه های شمال انداخت. وقتی یه کارتن از کتابهای قدیمی انبار شده تو هوای مرطوب رو باز میکنی چیزی شبیه این بو به مشام میرسه. و برای من بسیار نوستالژیکه. یه جورایی من تو این یه هفته به این بو معتاد شدم، دائماً دوست دارم بوی تنباکوی این عطر رو تو فضای خنک خونه همراهم داشته باشم. (اعتیاد به کشیدن تنباکو کم دردسر بود، حالا بوییدنشم داره معتادم میکنه )
بهرحال من این عطر رو واقعاً دوست دارم. و حتماً برای فصل زمستون تو اولویت خریدم قرار میگیره. البته اگه تا اون موقع کار بهتری با این روایح رو کشف نکم  شقایق برای این هدیه لذت بخش ممنونم.
نجلا خیامی
کاربر جدید
کاربر جدید

--
28-اردیبهشت-1395 09:30 ب.ظ
Manifesto l'eclat edt
ايوسن لورن با عرضه این خانواده 4 تایی منیفستو بنظر من کامل شد. البته در ابتدا من مجذوب منیفستو که اولین نسخه بود شدم ولی با تست نسخه اکلت که کمی ملایم تره و چای بیشتری داره ،اکلت رو تهیه کردم . بوی وانیل و دانه تونکا شیرینی بسیار ملیحی تو این عطر دارن و البته کنار بقیه گل ها و چای کاملا ملایم هستن. بنظر من بهاری و 4 فصله و البته من تابستون هم استفاده ش میکنم. موندگاری نسخه اکلت درحالیکه ادوتوالته بسیار زیاده . بوی زنانه و خیلی شیکی داره . خانواده منیفستو تقریبا همه پسند هستن و کنترکسی ازشون ناراضیه. برای من اکلت سمبل زنانگی و ملاحته . هیچ ادویه ای توش نیس. بوی ملایمش سرمستم میکنه و از معدود عطراییه که هر وقت چشمم بهش میفته ،اگر اسپری نکنم هم ،حتما درشو باز میکنم و یه نفس عمیق میکشم و سرحال میام
نجلا خیامی
کاربر جدید
کاربر جدید

--
28-اردیبهشت-1395 09:30 ب.ظ
Manifesto l'eclat edt
ايوسن لورن با عرضه این خانواده 4 تایی منیفستو بنظر من کامل شد. البته در ابتدا من مجذوب منیفستو که اولین نسخه بود شدم ولی با تست نسخه اکلت که کمی ملایم تره و چای بیشتری داره ،اکلت رو تهیه کردم . بوی وانیل و دانه تونکا شیرینی بسیار ملیحی تو این عطر دارن و البته کنار بقیه گل ها و چای کاملا ملایم هستن. بنظر من بهاری و 4 فصله و البته من تابستون هم استفاده ش میکنم. موندگاری نسخه اکلت درحالیکه ادوتوالته بسیار زیاده . بوی زنانه و خیلی شیکی داره . خانواده منیفستو تقریبا همه پسند هستن و کنترکسی ازشون ناراضیه. برای من اکلت سمبل زنانگی و ملاحته . هیچ ادویه ای توش نیس. بوی ملایمش سرمستم میکنه و از معدود عطراییه که هر وقت چشمم بهش میفته ،اگر اسپری نکنم هم ،حتما درشو باز میکنم و یه نفس عمیق میکشم و سرحال میام
nahid jalilian
کاربر جدید
کاربر جدید

--
28-اردیبهشت-1395 09:59 ب.ظ
عطر هایریس هرمس
عطری با بطری کلاسیک و بویی کاملا نو، تمیز، شفاف و وحشی. در آغاز بوی سرد و نمدار خاک یا زمین به مشام می‌رسد کم‌تری بوی چوب و بیشتری سبزی ساقه و تازگی آن. انگار همین الان یک دسته زنبق را از دل خاک بیرون کشیدی؛ واقعی و از طبیعت. بعد زنبق خودش را نشان می‌دهد. بوی زنبق در تمام مدت بوی غالب است. هیچوقت از تازی نمی افتد. خسته نمی‌کند. حس می‌کنی یک دسته گل زنبق را توی گلدانی کریستالی - تازه و با طراوت - روی میز کنارت گذاشته‌اند و مثل وقتی که اشعه‌های خورشید آرام آرام به گل‌های زنبق می‌تابند بو گرم و دلنشین می‌شود و سردی زنبق متعادل می‌شود.
این عطر اصلا دخترانه نیست. عطری است مناسب خانم‌های میانه نه خیلی جوان، متین و باوقار. شاید بهترین هدیه برای روز مادر. خنکیش از آن عطری می‌سازد مناسب روز اما من بوی آن را توی هوای خنک و نمدار و سایه روشن شب می‌پسندم کافی است چشمها را ببندی و بوی هایریس را نفس بکشی اونوقت باغچه‌ای از گل‌های زنبق تو را احاطه خواهد کرد، حتی اگر توی تراس آپارتمان ایستاده باشی. توی این عطر هماهنگی زنبق و رز را می‌پسندم هرچند مجال کمی به رز داده می‌شود اما گلاویز شدن گاه گاه این دو را دوست دارم.
حس اطمینان و اصالت؛ شاید بخشی به خاطر قدرت برند این عطر است. اما این بی‌انصافی است اگر ترکیب متناسب عطر را نادیده بگیریم. واقعا این عطر من را تحت تأثیر قرار می‌دهد. البته باعث تأسف است که من با این عطر خاطره‌ای ندارم اما فکر می‌کنم این عطری نوستالژیک باشد حتی برای کسانی که برای بار اول است که آن را حس می‌کنند. حال و هوایی رمانتیک و رویایی در سنین بزرگسالی . هرچند این عطر در غلظت Eau de Toilette ارائه شده اما بویی ماندگار دارد. عطر مورد علاقه منه.
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
صفحه 8 از 10 << < 678910 > >>