با سلام و تشکر از برگزاری مسابقه،
من از روز 15 اردیبهشت که موضوع مسابقه رو اعلام نمودید قصد شرکت داشتم. اما هرچقدر سعی میکردم عطر دوست داشتنی ام رو پیدا و معرفی کنم، موفق نمیشدم. من از بچگی به عطرها علاقه مند بودم، اما تو چندساله گذشته هیچوقت این فرصت که عطرهای باکیفیتی رو خریداری و استفاده کنم برام پیش نمیومد. اکثر عطرهایی که داشتم، عطرهای دم دستی بود که اطرافیان برام خریده بودن و هرچقدر فکر کردم که از کدوم عطر واقعاً لذت میبرم، چیزی برای گفتن نداشتم. شاید بدلیل کیفیت متوسط عطرهایی بود که داشتم، یا شاید هم به این دلیل بود که این عطرها در لحظات خاطره انگیز زندگیم حضور پررنگی نداشتن.
این مشغولیت فکری ادامه داشت، تا اینکه هفته پیش فروشگاه شقایق بعنوان هدیه (برای شرکت در مسابقه اول همین سایت) 5 سمپل از عطر ادین (Odin) برام ارسال کرد. اول از همه جا داره از فروشگاه شقایق برای این هدیه تشکر کنم، چون قرار مسابقه تنها یک برنده بود، و اون من نبودم، ولی فروشگاه شقایق محبت نموده و هدیه قشنگی برای شرکت در مسابقه برایم در نظر گرفت. این نشون دهنده توجه شقایق به پاسخ ها و حسن نیت و اهمیت دادن فروشگاه نسبت به طرفداراشه.
من 5 سمپل رو با شوق زیاد چندین مرتبه تست کردم و یکی از اونها واقعاً منو مجذوب خودش کرد: اودین 11 (SEMMA). رایحه این عطر واقعاً برام شگفت انگیز بود، ترکیبی بسیار لطیف و دوست داشتنی از برگ تنباکو، میخک، دارچین و فلفل. با ماندگاری فوق العاده و پخش بوی خوب.
بوییدن این عطر حس حضور تو یک فضای قدیمی و مرطوب رو برام تداعی کرد، منو یاد فضای زیر شیروونی خانه های شمال انداخت. وقتی یه کارتن از کتابهای قدیمی انبار شده تو هوای مرطوب رو باز میکنی چیزی شبیه این بو به مشام میرسه. و برای من بسیار نوستالژیکه. یه جورایی من تو این یه هفته به این بو معتاد شدم، دائماً دوست دارم بوی تنباکوی این عطر رو تو فضای خنک خونه همراهم داشته باشم. (اعتیاد به کشیدن تنباکو کم دردسر بود، حالا بوییدنشم داره معتادم میکنه
)
بهرحال من این عطر رو واقعاً دوست دارم. و حتماً برای فصل زمستون تو اولویت خریدم قرار میگیره. البته اگه تا اون موقع کار بهتری با این روایح رو کشف نکم
شقایق برای این هدیه لذت بخش ممنونم.