قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 05-خرداد-1395 03:28 ب.ظ توسط  مشاور و کارشناس عطر
مسابقه شماره 2
 47 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
صفحه 6 از 10 << < 45678 > >>
نویسنده پیام ها
رضا اکبری
کاربر جدید
کاربر جدید

--
18-اردیبهشت-1395 11:31 ب.ظ
سلام
عطر مورد علاقه من اونتوس کریده. بوی اناناس بسیار طبیعیی داره و وقتی میمونه ، تم دودی و چوبی میگیره. خیلی نشاط اوره و از بو کردنش سیر نمیشم. پخشش هم فوق العاده اس و تا چند ساعت بعد اسپری هم ، با وجودیکه بینیم اشباع هم باید شده باشه ، بازم حس میکنم بوشو و از اطرافیان هم فیدبکهای خیلی خوبی گرفتم. هروقت ازش استفاده میکنم ، بوی مفرح اناناسش حالم رو خیلی خوب میکنه و با وجودیکه علاقه چندانی به عطرای شیرین ندارم ، شیرینی این عطر برام کاملا دلچسبه. عطریه که همیشه تمدیدش خواهم کرد و پای ثابت کلکسیونم شده.
رضا اکبری
کاربر جدید
کاربر جدید

--
18-اردیبهشت-1395 11:36 ب.ظ
امکان ادیت پستم نبود و بقیه اشو اینجا مینویسم :

به نطرم این عطر کاااااملا شخصیت برونگرایی داره و واسه اقایون اجتماعی و برون گرا و فعال کاملا مناسبه. چرخش سریع نتهاش هم باعث میشه اصلا عطر خسته کننده ای نباشه ، بخصوص تبدیلش از تم میوه ای به دودی، چوبی خیلی جالبه. البته این عطرو دیگه همه باهاش اشنایی دارن ، توصیه میکنم حتما روی پوست خودتون تست کنین و به بلاتر اکتفا نکنید ، چون تغییر نتهاش روی پوست خیلی واضحتره
علی اکبر آباده ای
کاربر جدید
کاربر جدید

--
19-اردیبهشت-1395 09:26 ب.ظ
اوایل انقلاب بود سال ۱۳۵۸ ، و من کلاس دوم دبستان بودم همیشه صبح ساعت ۷ وقتی از خواب بیدار میشدم رایحه درخت کاج و سبزی نعناع خیس به مشامم میرسید و من متوجه میشدم پدرم چند دقیقه ای است که از خانه رفته سر کار . وقتی از مدرسه بر میگشتم و آماده خوردن ناهار میشدم رایحه چوبهای خیس جنگلی به مشام میرسید و نشان میداد که پدرم از محل کار برگشته . این رویه و این علامت پدرم سالها ادامه داشت تا در سال ۱۳۶۹ به همراه مادرم فوت کردند . از آن روز هر عطر پدرم که یاتاقان نام داشت yatagan caronرا به عنوان یک یادآور خاطره حضور او هر روز بو میکنم ولی رایحه چوب خیس را که هنگام برگشت او بود را دیگر حس نمیکنم . عطر و رایحه چنان قدرتی در برانگیختن احساس دارد که هیچ کلامی ، هیچ شعر و موسیقی و هنری نمیتواند آنرا بیان کند . خوشحالم که هستید خوشحالم که عطر وجود دارد و من میتوانم خاطرات خوب زندگیم را در کنار دو فرزندم زنده نگه دارم برای من رایحه یک امضا نیست یک زندگی و اثر گذاری مداوم است . نت های عطر بیان کننده لحظات زیبا و ناملایمات زندگی است و این نتها محرک ذهن و باورهای ماست .
سیدرضا حسینی تهرانی
کاربر جدید
کاربر جدید

--
21-اردیبهشت-1395 06:20 ب.ظ
سلام
همیشه مورد نخستین در هر چیزی تاثیر ماندگاری در ذهن آدم میگذارد. نمونه آن هم نخستین روز مدرسه است که برای بسیاری خاطرهای فراموش نشدنی است. عطری که من میخواهم دربارهاش بنویسم، نخستین عطری است که خریدم، عطری است که رابطه من را با دنیای بوی خوش تغییر داد. عطرهایی که پیش از این عطر داشتم، همگی کادوهایی بودند که به مناسبتهای مختلف گرفته بودم، اما عطر Clinique Happy for Men نخستین عطری بود که خودم خریدم. خرید این عطر هم ماجرایی برای خودش دارد. در سالن انتظار فرودگاه منتظر سوار شدن به هواپیما بودم، ناگهان تصمیم گرفتم از فروشگاه فرودگاه عطر بخرم، تصمیمی کاملا ناگهانی و بی مقدمه. در نخستین گام به سمت عطرهای برند کلینیک رفتم و این عطر را برداشتم. برداشتن عطر همان و خریدن آن همان. از همان لحظه خرید شیفته بوی خوش آن شدم. نمیدانم تاثیر بوی خوش عطر بود یا تاثیر نخستین خرید، شاید هم چون انتخاب خودم بود خیلی تاثیر گذار بود. هر چه که بود Clinique Happy for Men نخستین عطری بود که خریدم و هنوز هم که سالها از آن روز میگذرد از بوی آن لذت میبرم.
عطر Clinique Happy for Men ساختاری مرکباتی دارد، بویی خنک و شیرین، بویی که نه تنها روی من، بلکه روی اطرافیانم نیز تاثیر گذار بوده است. جملههایی مانند ”چه بوی خوبی میآد“ و ”عجب عطر خوش بویی زدی“ نمونههایی از ابراز احساسات فامیل، دوستان و همکارانم پس از استشمام بوی خوش این عطر است. بوی این عطر ترکیبی از حس تازگی، طراوت و شادابی را به ارمغان میآورد و میتوان گفت نام Happy کاملا برازنده شاهکار Clinique است. واژه Happy به معنی شادی و خوشی است که دقیقا حس من پس از استفاده از این عطر است. این عطر حس شادی، خوشی و سرزندگی و برای من یاد آور شور و هیجان و سرزندگی دوران دانشجویی است.
در کنار ویژگیهایی که از این عطر گفتم و شاید بیشتر برای من جنبه خاطره و نوستالژی دارند، باید بگویم که عطر Clinique Happy for Men ماندگاری نسبتا کمی دارد و بعد از گذشت مدتی تنها خود شخص استفاده کننده میتواند بوی آن را حس کند.
علي محمدعلي
کاربر جدید
کاربر جدید

--
22-اردیبهشت-1395 02:22 ب.ظ
Aqua Di Parma colonia intensa
خیلی از عطرها هستند که خیلی دوستشون دارم ولی تصمیم گرفتم در مورد کولونیا اینتنسا صحبت کنم چون خیلی کمتر از لیاقتش به آن پرداخته شده و من این کار را برخلاف بسیاری دیگر به Assoluta معروف ترجیح می دم.
Opening:ترکیبی از نتهای شاداب,ترش,آبدار وبا کیفیت مرکبات که بطور هنرمندانه ای باهل آمیخته شده اند که عمق بیشتری به آن می دهد بدون آنکه غلبه آکورد سیتروسی را در هم بشکند.بویژه در هوای گرم ,این شروع حس رطوبتی را به انسان انتقال می ده که حالتی از جنس اپنینگ Un jardin sur le nil هست منتها جنس مرکبات در اینجا از نوعی دیگر هست و طعم گس ندارد.
بعد از حدود ده پانزده دقیقه شدت پخش عطر تا حدودی کم میشه و بتدریج حالت چوبی و صابونی تمیز و دلپذیری پیدا می کند و این روند بصورت خطی ادامه دارد.نهایتا در این زمینه بصورت جزءی روایح گلی و شیرین به مقدار خیلی کم اضافه می شوند. پخش و ماندگاری این کار در رده خودش خوبه و عطریه که به هیچ وجه خسته کننده و کسالت بار نمی شه. در عین فضای شاداب و سیتروسی بسیار شخصیت مردانه,جدی,با اعتماد به نفس بالا و با پرستیژی دارد و برای تیپ رسمی در آقایان بالای 30 سال گزینه عالی هست.
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
صفحه 6 از 10 << < 45678 > >>