Aqua Di Parma colonia intensa خیلی از عطرها هستند که خیلی دوستشون دارم ولی تصمیم گرفتم در مورد کولونیا اینتنسا صحبت کنم چون خیلی کمتر از لیاقتش به آن پرداخته شده و من این کار را برخلاف بسیاری دیگر به Assoluta معروف ترجیح می دم. Opening:ترکیبی از نتهای شاداب,ترش,آبدار وبا کیفیت مرکبات که بطور هنرمندانه ای باهل آمیخته شده اند که عمق بیشتری به آن می دهد بدون آنکه غلبه آکورد سیتروسی را در هم بشکند.بویژه در هوای گرم ,این شروع حس رطوبتی را به انسان انتقال می ده که حالتی از جنس اپنینگ Un jardin sur le nil هست منتها جنس مرکبات در اینجا از نوعی دیگر هست و طعم گس ندارد. بعد از حدود ده پانزده دقیقه شدت پخش عطر تا حدودی کم میشه و بتدریج حالت چوبی و صابونی تمیز و دلپذیری پیدا می کند و این روند بصورت خطی ادامه دارد.نهایتا در این زمینه بصورت جزءی روایح گلی و شیرین به مقدار خیلی کم اضافه می شوند. پخش و ماندگاری این کار در رده خودش خوبه و عطریه که به هیچ وجه خسته کننده و کسالت بار نمی شه. در عین فضای شاداب و سیتروسی بسیار شخصیت مردانه,جدی,با اعتماد به نفس بالا و با پرستیژی دارد و برای تیپ رسمی در آقایان بالای 30 سال گزینه عالی هست.
|