پست شده توسط آرمین ذوالفقار بر 16-اردیبهشت-1395 10:21 ق.ظ
با سلام به همه دوست داران عطر
میخوام تجربه ام رو از Burberry Touch Eau De Toilette For Men براتون بنویسم
فکر کنم اواخر تابستان پارسال بودش که ادکلن بربری تاچ رو به عنوان سوغاتی هدیه گرفتم
برای من اولین تجربه ام از برند بربری بودش
اوایل که استفاده میکردمش با خودم میگفتم کاشکی یک عطر بهتری رو کادو میگرفتم تا اینکه بمرور زمان علاقه ام به رایحه اش بیشتر و بیشتر شد
وقتی که اسپری می کردمش یک گرمی ملایم رو استشمام میکنم که تلخی سبکی رو داخل خودش داره برای من بوی مشکش کاملا قابل احساسه
خودم خیال میکردم که ماندگاری نداره ولی با فیدبک هایی که از اطرافیانم گرفتم همگی میگفتن که چقدر بوی خوب و باکلاسی داره
از اون عطرهایی هستش که هر دفعه که استفاده میکردم خودم با بوش خیلی حال میکردم و وافعا سر حال میشدم
نه سر تون رو درد میاره نه پخش بوی عالی داره نه چیز خاصیه ولی برای من بوش باکلاس و موقره مثل یک جنتلمن انگلیسی
بیخود نمیگن که : بهترین عطر عطریه که وقتی میزنی خودت با بوش حال کنی سرحال بیارتت
بربری تاچ هم برای من همین حالت رو داره
با سلام
این عطر رو تست نکردم راستش ولی همین که (بهترین عطر عطریه که وقتی میزنی خودت با بوش حال کنی سرحال بیارتت
بربری تاچ هم برای من همین حالت رو داره ) میگید حال شما رو خوب میکنه پس بهترین عطر هست دقیقا ، مردم هرچی دوست دارن بگن ، مهم این هست که ما خودمون از عطرمون لذت ببریم .