صدای زنگ ساعت داشت گوشای درسا نوازش می داد انگاری باید پا می شد اخه امروز قرار هست همراه پدر و مادرش برای برداشت زعفرون برن مزرعه , چشمام اروم باز کرد کمی به اطرافش نگاه کرد هنوز هوا روشن نشده بود به ساعت نگاه کرد حدود ساعت 5 صبح نشون می داد , درسا خیلی دوست داره برداشت زعفرون چون علاقه شدیدی به رایحه گلای زعفرون داره پس سریع از رختخوابش بلند شد دست و صورتش شست و از اتاقش اومد بیرون . پدرش دید که داشت وسایلی که برای چیدن زعفرون لازم دارن تو جعبه میذاشت , به سمت اشپزخونه رفت مادرش دید که داره صبحونه درست می کنه و داخل سبد چوبی میزاره که با خودشون ببرن مزرعه { البته مادرش برای درسا یه ساندویچ نون پنیر درست کرده بود } درسا که دید بیا دخترم این نون پنیر بگیر بخور که ضعف نکنی امروز دختر نازم میخواد به مادرش کمک کنه درسا مشغول خوردن نون پنیر شد که صدای پدرش شنید , خانوم درساجان بابا بیان وسایل جمع کردم تا افتاب نزده بریم مزرعه درسا و مادرش رفتن و سوار ماشین شدن هوا داشت کم کم روشن می شد نسیم خنکی داشت می وزید واقعا هوای تمیز اول صبح که همراه با وزیدن نسیم باشه روح ادم نوازش می کنه . کم کم داشتن نزدیک مزرعه می شدن که قاطی این نسیم صبحگاهی رایحه زعفرون داشتن احساس می کردن خانوم احساس می کنی عطر زعفرون اره عزیزم امسال گوشه شیطون کر محصول زعفرون خوبی داریم . به مزرعه رسیدن فضا پر شده بود از رایحه شیرین زعفرون های تازه که داشتن با نسیم صبحگاهی میرقصیدن , درسا محو رقص زغفرون ها بود که صدای مادرش شنید دخترم درسا میای به من کمک کنی چشم مامان جون الان میام درسا از میون گلای زعفرون رفت به سمت مادرش که رایحه دل نواز رز قاطی رایحه زعفرون احساس کرد اوم به به این عطر مامان جون هست { اخه مادر درسا علاقه خاصی به عطر گل رز داره واسه همین همیشه یه شیشه کوچولو از عطر رز با خودش همراه داره } همینطور که نزدیک مادرش می شد عطر رز بیشتر بیشتر می شد انگار این رایحه از بهشت داره میاد وقتی به مادرش رسید به مادرش گفت : مامان جون میشه از عطرت به منم بزنی خیلی خوش بو هست , اره دختر نازم بیا بهت عطر بزنم کمی از عطر رز به لباس درسا زد بوس ابدارم از لوپای شیرین دخترش گرفت و مشغول چیدن زعفرون شد . درسا دوست داشت بویه رز همش احساس کنه اما مگه رایحه زعفرون میذاشت راحت رایحه رز احساس کنه همینطور مشغول کلنجار رفتن با رایحه رز و زعفرون شد که مادرش باز صداش زد , دخترم مگه نمیخوای به مامان کمک کنی داره افتاب در میاد باید زعفرون بچینیم دختر نازم چشم مامان جون الان میچینم و شروع به چیدن زعفرون شد. حدودای ساعت 7 صبح شد که کم کم داشت افتاب قالب می شد به مزرعه که مادر صداشون زد اهای بیان یکم استراحت کنید . درسا و پدرش دست از چیدن زعفرون برداشتن و رفتن تا کمی استراحت کنن , پدر درسا به درسا گفت دخترم میری از کنار سبد زعفرونا اون کیف دستی من بیاری چشم بابا الان میرم برات میارم , درسا رفت کیف دستی پدرش بیاره تقریبا وسطای مزرعه بود که کیف دستی پدرش دید , یک کیف دستی دست دوز که از پوست یه نوع سمور درست شده وقتی کیف دستی برداشت یه بویه تند حیونی که کمی حسه چرمی داشت که رایحه توتون داخلش قاطی شده تمام فضای اطرافش پر کرد , اینقدر بوش قوی بود که رایحه زعفرون و رز خیلی کم احساس می کرد یکم دماغش داشت قلقلک می داد با اینکه بوش تند بود اما دوست داشت اون احساس بویه تند حیونی دماغشو قلقلک بده همینطور داشت با رایحه کیف دستی پدرش بازی می کرد که صدای پدرش شنید ; دخترم درسا بابا کیف دستیم بیار لازمش دارم چشم باباجون الان میام دیگه باید دست از شیطونی بر می داشت و کیف دستی پدرش می برد یکم دیگه با اون بویه حیونی دماغش قلقلک داد و رفت تا کیف دستی پدرش بده , کم کم داشت اون رایحه تند حیونی که با بویه توتون دماغش پر کرده کم کمتر می شد و باز رایحه زعفرون احساس می کرد که رسید به پدرش باباجون بیا اینم کیف دستیت مرسی دخترم و نشست رو یه حصیر چوبی که مادرش رو زمین پهن کرده بود و مشغول خوردن صبحونه شدن . ----------------- فضا کلی عطر : اول این عطر با رایحه تند و قوی زعفرون و رز شروع میشه که به نظر من زعفرون قدرتش از رز بیشتر هست. چند دقیقه ای که میگذره کم کم رایحه تند حیونی که تم چرمی تقریبا داره دل زعفرون و رز میشکافه و خودش قالب می کنه , کنار این رایحه شما رایحه توتون احساس می کنید که داره اون تم حیوانی همراهی می کنه . اواسط عطر تقریبا میشه گفت به یک باره رایحه رز وزعفرون فرو کش می کنه و کاملا عطر یه حالت حیونی و دودی میگیره البته با ته بوی شیرین زعفرون و کمی ادویه که دارچین هست یک جاهای توتون هم خود نمایی می کنه اما زیاد نیست . تقریبا اواخر عطر باز رایحه رز و زعفرون کم کم قدرت میگیرن انگاری دوست ندارن محو بشن البته این بار با یک یار کمکی که عود هست و چوب که با عطر در اوخر عمرش یک حالت چوبی خفیف میده . میشه گفت یه بازی الاکلنگ داریم بینه تیم رز و زعفرون با تیم رایحه حیونی سمور و توتون, که تماشاچی های مثله عود و چوب صندل که دارن این بازی تماشا می کنن. به نظر من عطر سمت مردانه بسیار قوی داره و زیاد نمیشه گفت این عطر زنها به راحتی بتونن باهاش ارتباط بر قرار کن . ماندگاری و پخش رایحه هر 2 خوب هست.
|