قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 15-فروردین-1394 12:34 ب.ظ توسط  مدیر سایت - Administrator
10 عطر برتری که تو سال 93 تست کردید چی بود ؟
 2 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
نویسنده پیام ها
مدیر سایت - Administrator
کاربر فعال
کاربر فعال

--
11-فروردین-1394 08:50 ق.ظ
    من تو این مطلب میخواستم بهترین عطرهایی رو ک در سال 93 تست کردید یا خرید و یا براتون جالب بود رو به اشتراک بزاریم و در مورد هر کدوم کوتاه توضیح بدیم ...
    10 - nevermore : frapin : بازگشت مجدد نت های الدئیدی با رنگ و بوی جدید
    9 - Sancti - Les Liquides Imaginaires : باز هم نت الدئیدی این بار با صمغ و مرکبات رایحه تلخ و ترش و دودی
    8 - Aedes de Venustas Eau de Parfum : رایحه ای متفاوت برای عطر زنانه ترش سبز خنک ملایم و کمی شیرین
    7 - Yerbamate - lorenzo villoresi : رایحه ای سبز خنک مرطوب با حسی آرامش بخش
    6 - Arabie - Serge Lutens : رایحه ای شیرین و ملایم بسیار طبیعی و رئال از خرما و میوه های خشک یکی از طبیعی ترین عطرهایی ک تا بحال تست کردم
    5 - equipage - hermes اولین عطر مردانه هرمس در سال 1970 رایحه ای تلخ ملایم و سبز و چوبی بسیار ارامش بخش در روزهای بارانی رایحه دارچین و میخک در این عطر بسیار زیباست .
    4 - noire- serge lutens : تغییرات این عطر بسیار جالب است در ابتدا رایحه متعارفی ندارد و کمی غیر متعارف است ولی هر چه از ابتدا عطر گذر میکنیم عطر خوش بو تر میشود و این جسارت و خلاقیت عطار و برند را نشان میدهد.
    3 - 02 L`Air du Desert Marocain - tauer : رایحه ای بسیار کمپلکس با تغییرات بسیار زیبا و لطیف از نت کهربا
    2- amber sultan - serge lutens : یکی از بهترین عطرهای پایه کهربا تغییرات بسیار با ظرافت و دقت ، گذر از نت به نت دیگر بسیار شفاف یک اثر خارق العاده در عطر های کهربایی که جاودان خواهد بود ، رایحه کهربایی این عطر یکی از بهترین رایحه کهربایی است که من تا به حال تست نموده ام .
    1 - carnal flower - frederic malle : یک شاهکار به تمام معنا رایحه گل های سفید از ابتدا تا به انتها زنده و جاودان به سفید و پاکی یاس و مریم و ردی تلخ همچون قلبی شکسته در انتظار استشمام رایحه دوباره عطر . دوری شدن از این عطر غیر ممکن است ولی با یک بار استشمام آن نهایت پاکی و سادگی را تا ابد در ذهن شما باقی خواهد گذاشت .
    در سال 93 عطر های زیادی تست شد که شاید حداقل بتوان 2 تاپ تن دیگر نیز ارائه کنم ، لطفا شما هم عطرهایی ک در سال 93 براتون جذاب بود به اشتراک بگذارید .
    behnam Gh
    کاربر جدید
    کاربر جدید

--
    12-فروردین-1394 06:55 ق.ظ
    سلام به دوستان عزیز.
    حقیقت من تو زمینه خرید عطر ادم عجیب غریبی هستم هنوز نتونستم خط مستقیم خودم تو زمینه از چه مدل رایحه ایی خوشم میاد یا کلا سبک عطری خاصی ندارم اما تقریبا این 10 تا عطر من دوست داشتم .
    شماره 1 : عطر carnal flower , frederic malle من از بچگی عاشقه رایحه گل بودم این عطر یه شاهکار تو زمینه رایحه گل هست رایحه دوست داشتنی یاس و مریم که اولش با رایحه شبیه ساقه شکسته یه جور تم سبز به خودش داره با یک قدرت عجیب غریب .
    شماره 2 : عطر Ombre Indigo , Olfactive Studio این عطر یه جورای امضا من شده البته زمانی که غمگین هستم از این عطر استفاده می کنم , خیلی ها میگن این عطر تلخ تاریک نیست اما حقیقت واسه من یه عطر چوبی دودی شدیدا تاریک تلخ هست حسی که از این عطر دارم مثله این هست تو یک جنگل مه الود رفتم که برام نا اشنا هست یک احساس ترس و تنهایی و همش منتظر اینم یک ااتفاقی بی افته .
    شماره 3: Musc Ravageur , Frederic Malle یه عطر با کیفیت دیگه از برند فردریک مال تقریبا همه ترکیبات تو این عطر از بالاترین سطح کیفیت برخورداره مخصوصا ترکیب دارچین و وانیل که با میخک بالانس شده یه رایحه شیرین و حیوانی به عطر داده .
    شماره 4: عطر Teint de Neige ,Lorenzo Villoresi یک شاهکار تو زمینه عطرای پودری حداقل واسه من این بهترین عطر پودری هست که تا حالا تست کردم دقیقا رایحه پنکیک ارایشی میده که قند شیرینش کردن محشره .
    شماره 5: عطر Musk, Lorenzo Villoresi این عطر صرفا واسه این دوست دارمش که یک جورای عطر خاطرات من هست من میبره به دوران کودکی و خونه پدربزرگم رایحه مشک دقیقا حسه همون رایحه ایی داره که من همیشه تو خونه پدربزرگم احساس می کردم .
    شماره 6 : عطر Un Jardin Sur Le Nil ,Hermes واقعا با تست این عطر تازه فهمیدم برند هرمس و طراح بزرگ النا یعنی چی یک عطر ارامش بخش من این عطر معمولا شب زمان خواب استفاده می کنم تا تو تاریکی شب سفر کنم تو رویاهام یک عطر شاداب به رایحه مرکبات و هویج سخته توضیح رایحه برام اما میتونم بگم بهشت تو این عطر هست .
    شماره 7 : Dom Rosa, Les Liquides Imaginaires یک عطر واقعا شاد شنگول ترکیب دارابی که رایحه شبیه گریپفروت داره کنار رایحه نوشیدنی مثله اب انگور سبز گازدار و ترکیب زیبا رز واقعا محشره واقعا شنگولم می کنه وقتی بوش می کنم .
    شماره 8: عطر Un Jardin Sur Le Toit ,Hermes یک عطر دیگه از برند هرمس و طراح عالی عطار بزرگ النا این عطر هم مخصوص اینه وقتی خسته از همه کارهای روزمره ایی که داری واسه بردن به یک چمنزار سر سبز کنار یک باغ میوه که بیشتر میوه هاش سیب و گلابی هستن دراز کشیدی رو چمنها و یک نسیم خنک رایحه سیب و گلابی به صورت ادم میزنه واقعا محشره .
    شماره 9 : Speakeasy, Frapin این عطر هم واسم جدید و جالب بود اولین برا بود رایحه تنباکو با تم سرد احساس می کردم یک عطر خاص و عجیبی هست برای خودش .
    شماره 10 : Vittoria Apuana, Profumi del Forte این عطرم یه عطر شاد شیرین با رایحه نارگیل و موز عالی هست انگاری تو یک جزیره استوایی هستی رایحه شدیدا خشمزه ایی داره.
    مدیر سایت - Administrator
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    15-فروردین-1394 12:34 ب.ظ
    با تشکر از شما که عطرهای مورد نظرتون رو برای ما نوشتین
    شماره 10 عطر خوبیه خیلی خوشمزه است با هاتون موافق هستم ک حس و حال خوبی داره .
    شماره 9 راستش عطر انتخابی شما باز هم عطر شاداب و سر حالی هست من حس خنکی دارم باهاش نه حس سردی ولی برای من خاص نیست تو این برند ولی کار خوبیه
    شماره 8 برند محبوب من هست هرمس و این کا رو رو دوسش دارم
    شماره 7 Dom Rosa, Les Liquides Imaginaires تو این برند فقط SANCTI رو دوس دارم عطرهای این برند ی فضایی داره که من خوشم نمیاد ولی مخاطب های زیادی دارن این برند تو مشتری های فروشگاه
    شماره 6 Un Jardin Sur Le Nil ,Hermes این یکی از بهترین عطرهای من هست برای بهار و تابستان شیرین خنک و...... هر چی بگم کم گفتم منتها من این عطر رو 2 سال پیش شناختم و اگر نه هنوز هم بهترین عطرهای من هست
    شماره 5 Musk, Lorenzo Villoresi این عطر یکی از عطرهای برجسته برند ویلورزی هست ولی من به شخصه نت مشکی نت من نیست و شما هم با این عطر خاطرات دارید قطعا و برای شما جالب هست
    شماره 4 Teint de Neige ,Lorenzo Villoresi این رو با شما هستم زیاد چون بهترین عطر پودری هست که منم تا حالا تست کردم پیشنهاد به علاقمندان عطرهای پودری زنونه . خیلی کار خوبی هست .
    شماره 3 Musc Ravageur , Frederic Malle ار خیلی خوب با بالانس و با کیفیت هست در بسیار بالا ولی نشر بوی زیاد این عطر من رو ازش فراری میکنه من به شخصه از عطرهای پخش بو دار فراری هستم . و اگر نه بسیار کار با کیفیت. رایحه خوبی هست
    شماره 2 Ombre Indigo , Olfactive Studio من با این عطر ارتباط برقرار نکردم راستش و کلا از عطرهای وتیوری که تمایل ب بوی شیرین داره است فکر کنم .
    شماره 1 carnal flower , frederic malle این عطر هم ک هر دو شماره یک انتخاب کردیم فوق العادس خیلی خوشحال هستم که میبینم دیگران هم این عطر دوست دارن چون ظاهر بسیار ساده ای داره ولی دارای تغییرات بسیار ظریف هست . چیزی ک برای من تو این عطر جالب هست هدف و فکر عطار در تهیه این اثر بوده .
    در مجموع تقریبا از نظر برند شبیه هم هستیم اقا بهنام ولی دنیامون با هم از نظر رایحه فرق میکنه ... شما هم در مورد انتخاب های من در صورت تمایل نظر بدید لطفا .
    سپاس مجدد
    شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.