قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 24-اسفند-1393 09:35 ق.ظ توسط  Aboutalebi
Iris Tuberose Creed
 3 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
نویسنده پیام ها
behnam Gh
کاربر جدید
کاربر جدید

--
22-اسفند-1393 03:46 ب.ظ
    صبح که شد دخترک با عجله بیدار شد , اوه ساعت نزدیک 6 صبح هست باید عجله کنه تا 1 ساعت دیگه ماشین جمع کردن گل میاد سریع دست صورت میشوره با عجله از خونه میره بیرون , ناگهان جلوی در چیزه عجیبی میبینه دسته های گل مریم چیده شده اماده جلوی در گذاشته شده میره تو فکر اینارو کی چیده ؟ یه چیزی نظرش جلب می کنه ساقه گلا خوب چیده نشده انگاری دستی که چیدشون ضعیف بوده دخترک میفهمه مادرش باز با اون همه درد رفته باغ گل چیده , با کلی غم برمیگرده تو خونه یواش در اتاق مادرش باز می کنه مادرش خوابه اروم نزدیک میشه دستای پینه بسته مادرش هنوز بویه ساقه شکسته گل مریم داره یه جور بویه سبز تلخ ارم دست مادرش بوس می کنه یواش از اتاق میاد بیرون , شالشو میندازه رو دوشش از خونه میاد بیرون دسته گلاشو بر میداره از میون یه جاده سبز میره که برسه لبه جاده تا ماشین گل بیاد گلاشو ببره , دختر عاشقه بویه گل مریم هست دسته گلاشو بو می کنه بویه خامه ای مانند شیرینی دارن یه جور خنکی خاصی داره , دوست داره همش بوشون کنه اما وقت کمه دیگه نزدیکه ماشین بیاد اروم اروم میرسه کنار جاده امروز بیشتر دوست داره گلاشو بو کنه چون قاطی این گلا عشقه مادرش هست , از دور صدای ماشین میاد دیگه وقته جدا شدن از گلاش هست ماشین رسید مرد مهربونی از ماشین پیاده میشه و با مهربونی دسته گلای مریم ازش میگیره و قاطی یه عالمه گل میزاره بیشترشون مریم هست انگاری همه ارزوهایی دارن که با چیدن گل مریم میخوان به ارزوهاشون برسن , خوش به حال اونایی که این گلارو میخرن چون با خرید این گلا ارزوهای خیلی ها براورده میشه و به جاش کلی عشق با این گلا وارد زندگیشون میشه , لا به لایه این همه گل مریم دسته گلای سفید دیگه هم هست اما بویه مریم از همه بیشتره دختر تو فکر بود که مرد مهربون دست میزاره رو شونش دخترم بیا این پول گلا و اروم مرد مهربون سوار ماشین میشه میره , دختر مثله همیشه صبر می کنه تا ماشین دوره دور بشه و دعا می کنه همه به اروزهایی که تو قلبشون هست برسن , دختر پولا میزاره تو جیبش یکمی دستش بویه وانیل گرفته انگار پولا کنار یه بسته شیرینی وانیلی بوده کمی بویه وانیل به خودش گرفته یه نگاهی به جاده میندازه دیگه ماشین دیده نمیشه و با کلی ارزو باز بر میگرده خونش .
    مدیر سایت - Administrator
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    23-اسفند-1393 02:07 ب.ظ
    بازهم یک ریویو خوب و دوست داشتنی از اقا بهنام ، من این جای ریویو رو خیلی دوست داشت (دسته گلاشو بر میداره از میون یه جاده سبز میره که برسه لبه جاده تا ماشین گل بیاد گلاشو ببره ) دقیقا تو این جاده سبز همون رایحه سبز و تلخی که بعد از چند ثانیه اول شنیده میشه رو تداعی میکنه در کنار رایحه گل مریم . خیلی دوس داشتم بسیار تصویر زیبایی بود .
    جای دیگه ریویو حس داشتن ارزو از نهاد پاک اون دختر هست مثل اینکه خود دختر گل مریم هست و اون نجابت و پاکی خودش رو با این جمله که (خوش به حال اونایی که این گلارو میخرن چون با خرید این گلا ارزوهای خیلی ها براورده میشه و به جاش کلی عشق با این گلا وارد زندگیشون میشه ) . ( گل مریم نماد نجابت و پاکی هست )
    بسیار زیبا بود اقا بهنام سپاس گذارم
    این عطر تا حدودی از نظر ساختار رایحه شبیه کارنال فلاور از مال هست ... خط تلخی و سبزی در کنار رایحه شیری و یا خامه ای مانند مریم همانند رایحه گل مریم له شده با ساقه که در عین رایحه سفید و ملایم یک ته بوی سبز و تلخ گیاهی نیز اون رو همراهی میکنه .
    عطر مخصوص خانم ها مناسب بهار و اوایل تابستان و اوایل پاییز
    behnam Gh
    کاربر جدید
    کاربر جدید

--
    23-اسفند-1393 05:21 ب.ظ
    سلام ادمین محترم
    مرسی که باز مثله همیشه انرزی مثبت بهم دادین.
    تشکر بیشتر برای اطلاعات تکمیلی در مورد عطر چون من عطر کارنال فلاور مال دارم این عطر هم تو همون سبک هست اون حسه تلخ سبز کنار رایحه گل مریم , من تو این عطر این تلخی شیرینی کنار هم دوست دارم به نظرم برای خانومها بسار عطر مناسبی هست مخصوصا اگه دوست دارن تک باشن
    Aboutalebi
    کاربر جدید
    کاربر جدید

--
    24-اسفند-1393 09:35 ق.ظ
    احسنت بهنام جان.
    مثل همیشه، راوی ای زیبا، برای مسیری که عطر طی میکنه، بودی.
    یک review سرشار از احساسات.
    شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.