قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 03-مرداد-1395 10:41 ق.ظ توسط  مشاور و کارشناس عطر
تحليل ادكلن Ombre Indigo Olfactive Studio for women and men
 1 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
نویسنده پیام ها
سيد محمد علي قرشي
کاربر جدید
کاربر جدید

--
03-مرداد-1395 08:58 ق.ظ
    ادكلني چرمي – دودي - وتيوري
    اين ادكلن بر پايه رايحه هاي دود و وتيور استوار است و با رايحه اي جذاب ، با حس دودي و چرمي و مركباتي شروع مي شود . سه نت غالب در اين عطر ، گل مريم و زعفران و كندر هست . كندر با حالت رزيني و دودي و گرم ، به بويي بخورمانند و خفيف دارد و در كنار چرم ، آن را بيشتر خوشبو ميكند. اجزاء ديگر در پس زمينه اين سه نت هستند . زعفران و برگ پرتقال و پاپيروس به عنوان نتهاي سبز، عمق و غلظت رايحه را بيشتر ميكنند. پس از يك ساعت كه شروع نت مياني محسوب مي شود ، باز هم همان نتهاي مركباتي - دودي - چرمي را خواهيم داشت و زعفران و گل مريم و آلو فقط رايحه باقي مانده و مركباتي تلخ حاصل از برگ پرتقال ، و دودي حاصل از كندر را با ابهت و شكوهمندتر ميكنند و همان رايحه دلپذير، فقط با عمق و شدت بيشتري به مشام ميرسد. رايحه گل مريم دراين ادكلن كاملا خامه اي و بسيار بالانس است و مثل ادكلنهاي ديگر كه رايحه اي گلي و معمولي و خسته كننده از گل مريم دارند ، نيست. رايحه زعفران از نت اول به همراه رايحه چرمي نت مياني ادامه مي يابد و رايحه بخوري حاصل از كندر ، حس دودي رايحه رو بيشتر ميكند تا اينكه با رايحه شيرين بنزوئين به پايان مي رسد . پس از چند ساعت رايحه لطيفتر را خواهيم داشت و تا يك روز هنوز ته بويي از آن روي پوست باقي مي ماند.
    رنگ آبي مايع اين ادكلن بسيار تاثيرگذار است و تغيير نتها در آن چندان زياد نيست ولي رايحه اي كه روي پوست از خود به جا ميگذارد بسيار خوب و عالي است. اين ادكلن يوني معرفي شده ولي گرايش بيشتري به مردانه دارد.
    پخش بويي خوب تا 2 ساعت بعد از اسپري كردن و ماندگاري عالي بيش از 12 ساعت روي پوست دارد.
    مشاور و کارشناس عطر
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    03-مرداد-1395 10:41 ق.ظ
    با سلام
    ممنون اقای قرشی بخاطر بررسی این عطر ...
    این اولین عطری بود که من رو به این برند نزدیک کرد ( نظر شخصی من هست ) کار خوبی هست و البته کمی غمگین و در سایه ، همچون تصویری که برای این عطر Olfactive Studio در نظر گرفته است . به نظرم این تیپ عطرها برای پاییز بهتر جواب میدن ... با شما موافق هستم این عطر گرایش مردانه ی بیشتری دارد .
    شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.