باز به سرم زد تو یه شب نسبتا خنک بهاری مشهد برم یه شب گردی تو خیابونهای خلوت مشهد , مخصوصا برم سر وقت یه خیابون نزدیک یا بهتر بگم چسبیده با پارک کوهسنگی مشهد که هم مشهد مدرن با اون ساختمونهای بلند سر به فلک کشیده داره و هم مشهد قدیمی با خونهای بزرگ ویلای که حیاط های بزرگ که پر از گل گیاه هستن داره . وقتی وارد این خیابون میشم پشت سرم پارک کوهسنگی هست که تقریبا از دور صدای ریزش اب از بالای کوه میشنوم و بویه چمنهای سبزی که باغبون تازه اب روشون ریخته البته این رایحه سبز خیلی ملایم و اروم هست فقط میخواد همراهت باشه یه جورایی دوست داره با تو قدم بزنه تو این خیابون . اطرافم نگاه می کنم خونهای با حیاط های بزرگ میبینم که پر از گل هستن مخصوصا گل زنبق دره یه گلای سفید که شبیه فانوس هستن انگاری میخوان تو دل شب فانوس راحت باشن , از رایحه این گلا بگم یه جور رایحه شیرین کرمی مانندی داره حداقل من این جوری احساس کردم رایحه کرم های مرطوب کننده دست صورت دارن . { یادم رفت بگم من وقتی تو این خیابون قدم میزنم همیشه اهنگ تاک سیاوش قمیشی گوش میدم } محو رایحه گلهای زنبق بودم که یک نفر با عجله از کنارم رد شد فکر کنم تو دستش یه پلاستیک پرتقال بود از نوع رایحه ای که تو هوا پخش شد فکر کنم ماندارین بود چون رایحه شیرینی داشت البته رایحه پرتقال هم مثله این رهگذر زود محو شد. اگه اشتباه نکنم وسطای این خیابون یه مهمانسرا هست که باغچه جلویه این مهمانسرا پر از گلای مگنولیا هست رایحه شیرین فرح بخشی دارن با یکم رایحه چوب البته سبک خود این گلا ظریف و زیبا , زیاد نمیشه محو این گلا شد چون یه نگهبان جلویه در این مهمانسرا هست به ادم شک می کنه شر میشه بهتره به پیاده رویم ادمه بدم . تو این خیابون یه خونه قدیمی هست فکر کنم قدیمی ترین خونه این خیابون باشه یا حداقل دست به معماریش کسی نزده , جلویه این خونه یه درخت پیر میموسیا هست که هم اندازه این خونه فکر کنم سن داره یا بیشتر رایحه سبز کمی تلخی داره البته بگم درخت بلندی هست و رایحه سبز تلخش زیاد به چشم نمیاد چون هرچی گل و گیاه تو این خیابون هست رایحه شیرینی داره تلخی این میموسیا پیر اصلا به چشم نمیاد . اخرای این خیابون زیبا و ارامش بخش تنها خونه یک طبقه این محله هست فکر کنم مال یه پیر مرد و پیر زن با صفا باشه چون همیشه چراغ این اتاق روشنه صدای رادیو قدیمی که رو تاقچه گذاشتن هم میاد چرا گفتم پیر مرد و پیر زن چون چند باری رایحه مشک از داخل این اتاق احساس کردم شک دارم ادمای امروزی به قول خودمون پیشرفته واسه خشبو کردن اتاق از مشک استفاده کنن . ---------- { فضا کلی عطر : اول این عطر یکم رایحه سبز احساس می کنید اما سبز تلخ نه سبز شیرین یا سبز خیلی ملایم مثله نسیم که ترکیب شده با گلای زنبق دره , کنار این رایحه گلی کمی رایحه مرکبات که بیشترش ماندارین هست به مشام میاد اما زود گذر هست و باز رایحه گلها سفید و مگنولیا که رایحه شیرین و فرح بخشی دارن . راستی در مورد رایحه زنبق دره بگم که رایحه قالب این عطر هست تو تمام نقاط این عطر احساس میشه فقط همراهانش عوض میشه اونم یک بار که مرکبات جاشون با گل عوض می کنن , وقتی مگنولیا وارد عطر میشه یه حسه چوبی ظریفی به عطر میاد کمی هم رایحه سبز شاید نشه گفت تلخ اما یکم اون شیرینی کم می کنه که از مموسیا هست و در اخرم مشک که خیلی اروم و متین هست و فقط کاری که می کنه به نظرم یکم عطر مخملی می کنه و به ظرافت گلها اضافه می کنه . این عطر به نظره من سمت زنانه بودنش خیلی قوی تر هست و گزینه عالی واسه این روزا تابستونی هست ماندگاری متوسط و پخشه رایحه متوسطی داره در کا عطر بسیار لطیف و ظریفی هست }
|