قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 26-خرداد-1394 08:22 ق.ظ توسط  مدیر سایت - Administrator
Ninfeo Mio Annick Goutal
 3 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
نویسنده پیام ها
behnam Gh
کاربر جدید
کاربر جدید

--
26-خرداد-1394 06:44 ق.ظ
    یزابل مثله همیشه برای ایده گرفتن برای طراحی عطر جدیدش به باغ شرکت رفت , دوست داشت یه عطر سبز خاص طراحی کنه تو باغ داشت قدم می زد که صدای افتادن چنتا لیمو نظرش جلب کرد نزدیک درخت شد یکی از لیمو ها برداشت رایحه ترش رسیده لیمو مدهوشش کرد واقعا لیمو بهترین رایحه برای شروع عطرای خنک تابستونی هست , محو رایحه لیمو بود که رایحه سبز خاصی قاطی رایحه لیمو احساس کرد به اطرافش نگاه کرد انگاری تازه درخت انجیری که نزدیک درخت لیمو بود حرس کرده بودن و برگای انجیر اطراف درخت لیمو ریخته بود , برای اینکه رایحه برگا بهتر احساس کنه یکی از برگای انجیر برداشت عمیق بو کرد یه جور رایحه سبز نمیشه گفت تلخ نمیشه گفت شیرین انگاری اون شیره سفید رنگ داخل برگا از ساقه چیده شده اومده بیرون و به برگ انجیر حسه شیرینی داده بود .
    ترکیبات اولیه عطر تقریبا جور شده بود اما بازم دوست داشت به عطرش رایحه مرکبات اضافه کنه تو فکر بود چه ترکیب دیگه ایی میشه اضافه کرد یاد دست نوشته های خانوم گوتال افتاد که در مورد میوه بالنگ و خواصش نوشته بود که برای درمان افسردگی و ارامش بخشی استفاده می شد , به اطرافش نگاهی انداخت از میون شاخ برگ درختا میوه های زرد بزگ بالنگ که مثله طلا می درخشیدن دید , چنتا لیمو و برگ انجیر گذاشت تو سبد چوبیش و به سمت درخت بالنگ رفت نزدیکای درخت بالنگ شد که رایحه خنک و کمی ترش که یه جور حسه کالی هم داشت فضای اطراف درخت پر کرده بود واقعا خانوم گوتال درست گفته بود رایحه این میوه ارامش خاصی به ادم میده , به نظرش این بهترین ترکیبی بود که میتونست برای یه عطر خنک سبز پیدا کنه پس چنتای بالنگ چید گذاشت تو سبدش و با خودش برد تا تو دفترش بتونه دقیق تر روشون فکر کنه .
    وارد دفترش شد و پشت میزش نشست سبد چوبیش گذاشت رو به روش تمام فضا پر شده بود از رایحه های عالی واقعا مدهوش شده بود , داشت فکر می کرد که دیگه چی باید به این رایحه مدهوش کننده اضافه کنه که نظرش گیاه باریجه جلب کرد که رو میزش گذاشته بود رایحه صمغی و کمی تلخ با اون احساس چوبی داشت مشامش نوازش می داد تو فکرش اومد چر از باریجه استفاده نکنم اون حس چوبی صمغی که داره یه ظرافت خاصی به عطرش می داد , کم کم داشت ترکیب عطرش تکمیل می شد اما برای پایان عطرش نمی دونست از چی ترکیبی استفاده کنه یکم گیج شده بود بلند شد و میوه های که با خودش اورده بود و برگای انجیر از سبدش در می اورد تو سبد خیس شده بود باد دقت بو کرد قاطی رایحه مرکباتی و برگای انجیر یه جور رایحه چوبی اضافه شده بود که از سبد چوبیش بود انگاری این پازل اخر بود برای پایان عطرش بهترین گزینه رایحه چوب بود .
    --------------
    تصویر کلی عطر : عطر با رایحه قالب برگ انجیر هست که هاله ایی از مرکبات احاطش کرده , البته بعد از اولین اسپری از عطر رایحه مرکبات به وضوح احساس میشه اما زیاد پایدار نیست و سریع رایحه سبز برگ انجیر خودش قالب می کنه و مرکبات میره تو پس زمینه , کم کم وقتی از عمر عطر میگذره به عطر یه حالت پودری خفیفی اضافه میشه که کمی رایحه چوب همراهیش می کنه اما بازم رایحه برگ انجیر راحت و با قدرت احساس میشه و تو پایه عطر رایحه چوب هست که برگ انجیر همراهی می کنه و هنوزم اون تم مرکباتی اما ضعیف شده میشه احساس کرد .
    عطر شاد و فرح بخشی هست , میشه گفت راحت برای استفاده خانوم ها و اقایون هست , ماندگاری حدود 6 تا 7 ساعت و پخش متوسطی داره البته تو 1 ساعت اول پخشش خوب هست .
    تقریبا میشه گفت تو سبک مدیترانه ای هرمس هست حداقل تو رایحه برگ انجیر شباهت قوی به هم دارن .
    مدیر سایت - Administrator
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    26-خرداد-1394 07:00 ق.ظ
    با سلام اقا بهنام مدتی نبودید و با دست پر برگشتید ممنون که تجربه ی خودتون رو با ما به اشتراک میگذارید .
    باید عطر جالبی باشه من تستش نکردم نه اینکار و نه کلا از این برند .. ولی باید یک عطر سبز که در ابتدا تلخ که این تلخی با نت چوبی و صمغ ها کنترل شده و از حالت تندی و تیزیش کاسته بشه و به عطر یک رایحه سبز با عمق و قوام خاص ارائه بده و همینطور یک حس خنکی و طراوت و ارامش در پس زمینه برای بازهم تعدال بخشیدن به رایحه برگ انجیر توسط لیمو و بالنگ ...
    اگر اشتباه نکنم نباید هیچ نتی بغیر از برگ انجیر ان هم کنترلش شده تو چشم بیاد و عطر از رایحه تیز مرکباتی و یا تلخ برگ انجیر برخوردار باشه ..
    ایزابل کی هست ؟
    باز هم ممنون از ارسال شرح عطر زیبا به همراه تصویر و غالب داستانی ارائه شده ...
    behnam Gh
    کاربر جدید
    کاربر جدید

--
    26-خرداد-1394 08:18 ق.ظ
    سلام ادمین محترم
    اره یه مدت از دنیا نوشتن در مورد عطر دور بودم البته این مدت بیشتر رفته بودم تو دنیا رایحه گل داشتم عطرای با رایحه گل تست می کردم.
    اما در مورد عطر شدیدا عطر جالبی هست این احساس من هست عطر تلخی زیادی نداره بیشتر یه جور حسه شیرین داره { من عطر مدیترانه ای هرمس تست کردم شبیه رایحه شیرینی پسته ای داشت اینم تقریبا مثله همون هست } حالا ایم شیرینی پسته ای از برگ درخت انجیر هست یا ترکیب دیگه دقیق نمی دونم .
    تو این عطر رایحه برگ درخت انجیر افسار گسیخته هست دوست داره همه جای عطر سرک بکشه , اولش رایحه مرکباتی لیمو و بالنگ دوست دارن خود نمایی کن اما قدرتشون به برگ انجیر نمیرسه شاید 1 یا 2 دقیقه بعدش برگ انجیر قالب میشه اونا میرن پس زمینه البته بگم مرکبات تا اخر عطر هستن فقط با قدرت کم . به نظرم عطر لطیف و ارومی هست اون تند تیزی که تو مدیترانه ای هست این نداره حتی نوت قالب برگ انجیرشم ملایم هست .
    در مورد ایزابل من هرچی گشتم اسم طراح این عطر پیدا نکردم و تو عطار های برند انیک گوتال Isabelle Doyen بیشترین عطر طراحی کرده به نظرم اومد بهترین گزینه برای شخصیت داستانم ایزابل هست چون یه احساسی بهم می گفت دست راست خانوم گوتال بوده
    مدیر سایت - Administrator
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    26-خرداد-1394 08:22 ق.ظ
    با سپاس فراوان از اطلاعات ارائه شده
    شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.