قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 23-اردیبهشت-1394 01:01 ب.ظ توسط  مدیر سایت - Administrator
Aqua Allegoria Pamplelune Guerlain
 5 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
صفحه 1 از 212 > >>
نویسنده پیام ها
behnam Gh
کاربر جدید
کاربر جدید

--
17-فروردین-1394 07:18 ب.ظ
    امروز صبح با صدای دلنشین همسرش از خواب پا شد عزیزم پاشو بیا صبحونه حاظره , با برگشتن خانومش از مسافرت نور و شادی باز به زندگیش برگشته بود. دست صورتش شست رفت سمت اشپرخونه وقتی وارد اشپزخونه شد با یه میز پر از خوراکی های خشمزه رو به رو شد , اما دوست نداشت امروز این صبحونه تو خونه بخوره پس به همسرش گفت خانوم دوست دارم امروز صبحونه با هم تو باغ بخوریم خانومشم از این پیشنهاد خیلی خوشحال شد; اخه عاشقه باغشون هست پس عزیزم تا شما زیرانداز از انباری بیاری منم وسایل جمع می کنم . پس رفت زیر انداز از انباری اورد وقتی از انباری برگشت خانومش دید که تمام وسایل صبحونه جمع کرده بود و منتظرش هست , انگاری خانومش خیلی دوست داشت زودتر بره باغ پس دست مهربون خانومش گرفت و رفتن سمت باغ وقتی وارد باغ شدن فضا پر از رایحه های شاد نشاط اوار بود , از خانومش پرسید دوست داری کجایه باغ بریم بشینیم عزیزم دوست دارم کنار درختای گریپفروت و ترنجی که اولین سالگرد ازدواجمون کاشتیم بشینیم پس رفتن تا وسایل صبحانه کنار این درختای خوش رایحه که یاد اور خاطرات اون روز دوست داشتنی بودن پهن کنن , وقتی زیر انداز پهن کردن و نشستن فضا پر شده بود از رایحه گریپفروت و ترنج یه جور رایحه ترش با طراوت با یه جور حسه تندی خاصی که دل به تلخی میزنه همینطور که محو رایحه دلنشین گریپفروت و ترنج بودن یاد خاطرات اولین سالگرد ازدواجشون افتادن , واقعا اون روز تمام لحظاتش و تمام دقیقه هاش لذت بخش و پر از عشق بود انگاری درختا هم داشتن اون عشقی که این 2 نفر اون روز با کاشت نشون بهشون داده بودن باز با پخش رایحه های دلنشینشون دوباره اون عشق به روح این 2 عاشق بر می گردوندن که همیشه عشقشون تر تازه باشه . داشتن از رایحه دلنشین و دوست داشتنی گریپفروت و ترنج لذت می بردن که نظرشون به درخت پرتقالی جلب شد که شکوفه داده بود , خانومش گفت عزیزم یادته برام از این شکوفه های پرتقال تاج گل درست کرده بودی اره عزیزم مگه میشه یادم بره بازم برای خانوم مهربون تاج گل درست می کنم تا شما صبحانه حاظر کنی من میرم شکوفه پرتغال بچینم تا واسه ملکه زندگیم یه تاج گل خوشگل درست کنم . پس رفت مشغول چیدن شکوفه پرتقال شد یه جور رایحه تلخ سبز داشتن اما اون سفیدی شکوفه های پرتقال وقتی مثله یه تاج گل درست بشن و روی موهای بلند خانومش بزاره یه حسه عاشقانه ای بسیار دلنشنی به خودشون میگیرن , تقریبا یه سبد گل چیده بود که خانومش صداش زد عزیزم بیا صبحونه بخور بویه شیرینی ها وانیلی که دست پخت خانومش بود داشت مشامش نوازش می داد پس سریع رفت تا کنار حانوم دوست داشتنیش و مهربونش مشغول خوردن اون شیرینی های وانیلی خشمزه بشن و بعدشم یه تاج گل خوشگل برای خانومش درست کنه.
    ---------
    تصویر کلی این عطر , یه عطر با طراوت و بسیار با نشاط با رایحه قالب گریپفروت و ترنج که اولش دل به تلخی میزنه نه تلخی تند بلکه یه تلخی ملایمی که با ورود وانیل اون حسه تلخی کمی دل به شیرینی میزنه و یه بالانس جالبی میونه اون حسه تلخی و شیرنی ایجاد می کنه.
    ماندگاری و پخشه رایحه متوسط هست اما به نظرم واسه یه کار مرکباتی خیلی خوبه مخصوصا واسه بهار و تابستون عالی هست .
    به راحتی میشه گفت این عطر مناسبه هم برای خانوم ها و هم برای اقایون .
    مدیر سایت - Administrator
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    18-فروردین-1394 08:42 ق.ظ
    با سپاس اقای بهنام راستش من این 2 عطر گرلن که شما خریداری کردید رو فقط یکبار تست کردم و نتونستم بیشتر تست کنم . کیفیت رایحه چطور هست ؟ شفاف بودن نت ها ؟ تفکیک پذیری نت ها چطور ؟ حس خوبی بهتون دست داد ظاهرن از تست این عطر ؟ به نظرتون تلخی کمتر میشد بهتر بود یا بیشتر ؟ یا اگر ی کوچولو رز بهش اضافه میشد لطافت بیشتری پیدا نمیکرد ؟ یا مگنولیا ؟
    باز هم ممنون بخاطر اینکه احساسات و تجربیات خودتون را با ما شریک میشید .
    behnam Gh
    کاربر جدید
    کاربر جدید

--
    18-فروردین-1394 10:25 ق.ظ
    سلام ادمین محترم
    در مورد کیفیت رایحه واقعا عالی هستن میشه گفت واقعا حسه طبیعی دارن , شفافیت هم در حد خیلی خوبی هست میشه گفت مثله اب زلال هستن , تفکیک پذیری حقیقت نه زیاد شاید گفت این 2 عطری که من تهیه کردم هر 2 تفکیک زیادی ندارن تقریبا میشه گفت کمترین تغیرات تو زمان عطر داریم یک رایحه یک نواخت دارن اما اصلا خسته کننده نیست .
    در مورد احساسی که این عطر بهم داد واقعا عطر شاداب و با طراوتی هست انگاری تو وجود ادم فصل بهار میشه یک احساس تازگی زنده شدن واقعا این سری اکوا گرلن حرف نداره واسه فصل بهار و تابستون محشره .
    در مورد تلخی بیشتر یا کمتر به نظرم تلخیش کمتر می شد بهتر بود و کنارش 100% من دوست داشتم برای کم کردن اون حسه تلخی گل رز استفاده می کرد واقعا محشر می شد .
    مدیر سایت - Administrator
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    18-فروردین-1394 10:31 ق.ظ
    با تعریف های شما پس کار خیلی خوبی هست کاش باز هم بود ما هم خرید میکردیم .
    behnam Gh
    کاربر جدید
    کاربر جدید

--
    18-فروردین-1394 02:23 ب.ظ
    امیدوارم شقایق2 باز این سری اکوادوباره برای فروش بیاره, به نظرم کارهای با ارزش خرید بالا هستن مخصوصا تنوع رایحه تو این سری اکوا زیاد هست من خودم خیلی علاقه دارم از این سری کارهای با رایحه گل تست کنم
    شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
    صفحه 1 از 212 > >>