قبلقبل Go to previous topic
بعدبعد Go to next topic
آخرین پست 21-اسفند-1393 10:26 ب.ظ توسط  behnam Gh
Desert Flowers Dahlia Jesus Del Pozo
 2 پاسخ ها
ترتیب:
شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.
نویسنده پیام ها
behnam Gh
کاربر جدید
کاربر جدید

--
21-اسفند-1393 09:48 ق.ظ
    ترکیب اولیه این عطر ترکیب : ترنج , فلفل , شکوفه پرتغال .
    سه عنصر اول خیلی ضعیف هستن شاید در حد 1 دقیقه قدرتی داشته باشن , تو این 3 ترکیب فلفل قدرت خوبی داره یه احساس ادویه ایی شیرین , کنار این حسه شیرینی کمی حسه تلخی که از شکوفه پرتغال هست ترنج من احساس نکردم شاید کمکی برای شکوفه پرتغال باشه .
    ترکیب میانی عطر ترکیب : یاس , مریم , گل کوکب .
    میانه عطر میشه گفت قویترین عناصر تو این عطر هستن .
    این 3 ترکیب واقعا پرقدرت هستن یه جورایی باید کل عطر رو این 3 عنصر گذاشت
    رایحه خنک یاس وقتی ترکیب میشه با رایحه پر قدرت مریم یه حسه خنک با طروات میده , { البته بگم مریم قدرتش خیلی بیشتر از یاس هست } من تاحالا گل کوکب بو نکردم اما حسه من اینجوری برداشت می کنه یه جور رایحه شیرین که دل به گرمی داره یه جورایی مثله یه خوراکی که تقریبا ترکیبی از پوره خرما داشته باشه .
    ترکیب پایانی عطر ترکیب : چرم جیر , نعناع هندی , سرو , عود .
    ترکیب پایانی عطر هم مثله ترکیب اولیه عطر بسیار ضعیف هستن .
    شما هنوز اون رایحه گلی احساس می کند با این تفاوت تو پس زمینه این رایحه کمی احساس ادویه ایی می کند که دل به تلخی میزنه اصلا قدرتمند نیست که از نعناع هندی هست کنار او پس زمینه باید کمی صبر کنید رایحه جیر احساس می کنید تم حیوانی داره و کمی رایحه سرو که زیاد قدرتی نداره , چوب عود که یه جور تم چوبی و شیرین داره که دل به گرمی میزنه . { این حسه منه جیر تو این ترکیبات از همه قدرتش بیشتره بعدش چوب عود }
    یک نکته: خیلی باید صبر کنید تا ترکیب پایانی عطر قدرت بگیره حداقل چند ساعتی با ترکیب دلپسند گلی این عطر همراه هستید بعدش کم کم رایحه پایانی عطر جون میگیره اما بازم به نظره من رایحه گل این عطر همیشه هست .
    این عطر هم مناسب خانوم ها و اقایون هست اما به نظرم این عطر هم شدیدا به سمت عطر زنانه گرایش داره .
    این عطرم مناسب بهار و اوایل تابستون هست , ماندگاری و پخشه رایحه ای بالایی داره این عطر
    مدیر سایت - Administrator
    کاربر فعال
    کاربر فعال

--
    21-اسفند-1393 12:40 ب.ظ
    با سپاس از شما
    من این عطر رو تست نکردم ولی باید کار گلی خوبی باشه ته بوی ادویه ایش زیاد هست ؟ یا اینکه گلها اجازه خودنمایی بشون نمیدن ؟ ممکن کمی درباره نت فلفل سیاه و نعناع هندی توضیح بدید اقای بهنام ؟
    behnam Gh
    کاربر جدید
    کاربر جدید

--
    21-اسفند-1393 10:26 ب.ظ
    سلام ادمین عزیز
    ادویه ای قدرتمند به نظره من نداره یه جواری خیلی قاطی شده با رایحه گل , فلفل شیرینه تو این کار من زیاد احساسش نمی کنم چون زود ترکیب گل میاد بالا حقیقت نعناع هندی هم همینجوره شدیدا تو پس زمینه هستن چون واقعا ترکیب این 3 گل حرفی برای گفتن واسه ترکیبای دیگه عطر نذاشته
    شما مجاز به پاسخ به این پست نیستید.