این اولین تجربه من از این برند است ولی آثار دیگری از این عطار را برای برند (elie saab) * تجربه کردم , در سایر آثار تست شده از این عطار , متوجه شدم حداقل در این چند اثر ، عطار چقدر با نت عسل خوب کار کرده و این نت را میتواند از یک رایحه بهشتی و شیرین تبدیل به یک رایحه کثیف ( تمیز ) و یا حتی کثیف تبدیل کند ، تجربه ی این تغییرات در نوع خود زیباست. وقتی برای بار اول این اثر را تست میکردم ، نت هایی که تشخیص میدادم مثلا کهربا , بخور و چرم و چوب بود و اصلا فکر نمیکردم نت غالب این اثر عسل هست و با قدرت گفتم این عطر کهربا یی است ! ولی وقتی نت ها را دیدم تعجب کردم البته عسل یک نت حیوانی است ، و من فقط یک اثر کمی کثیف از این نت درعطر Lapidus Pour Homme را تجربه کرده بودم و تصویری از فضای کثیفی و حیوانی از عسل نداشتم. نت ها در این اثر بسیار شفاف و با کیفیت و خوب از هم جدا میشوند و قابل تشخیص بوده ، همچنین اثر در ارائه رایحه نهایی بسیار موفق بوده . در ابتدا با رایحه ای چوبی , تازه , نرم همراه هستیم که صاف و بدون هیچ حس بدی می باشد , مثل یک روز خوب و افتابی معمولی هست ولی به ناگهان این فضای چوبی , نرم , کمی شیرین , صاف و تازه مورد حجوم رایحه بخوری قرار گرفته و تبدیل به کمی حس چرکی و تلخی در عطر شده ، الان شما در خیابان در حال رانندگی هستید و از پشت یک نفر به ماشین شما میکوبد و شما گیج و سردر گم میشوید , در ابتدای شروع رایحه بخوری کمی حس سوختن چوب در عطر ایجاد شده ولی به آرامی کمی فضای شیرین و نرم و گلی ( عسل ) به عطر اضافه و این فضای دودی را کنترل میکند ( در اینجا بعد از چند بار تست رایحه عسل قابل احساس شد برای من و کمی حس شیرینی و چوبی در عطر احساس میکردم ) در این مرحله رایحه شیرین و چوبی و بخوری کمی کدر و خاکی مانند شده و به نوعی حس پر رنگ بخوری را باز هم کنترل میکند , ولی باز هم فضایی داغ , تیز و ادویه ای به این حجم شیرین حمله میکند و کمی عطر دچار زاویه شده , در اینجا ظاهرا زیره در ترکیب با عسل ( خیس ) رایحه ای کثیف دیگری را ایجاد میکند که از ترکیب بخور و عسل رایحه کثیف تری تولید میکند , البته به مرور این تندی و کثیفی ادویه ای خیس و نمدار کمی محو خواهد شد, در اینجا عسل همچون باتلاقی رایحه های کثیف و حیوانی ایجاد شده را در درون خود میبلعد و عطر از لایه بندی پیچیده ای برخودار میشود بطوری که ظاهرا با چند نوع حس کثیفی در این عطر مواجه میشویم , در واقع عطر دارای عمقی در بستر عسلی و شیرین خودش میشود . ترکیب عسل شیرین و ملایم تحت تاثیر زیره و بخور و یا شاید صمغ ها , رایحه ای متفاوت و به نوعی کثیف ولی نه از نوع منزجر کننده ای را ایجاد میکند که در عین داشتن رایحه کثیف و انیمالیک ولی باز هم دوست دارید این رایحه را مکررا تست نمایید و این هنر عطار بوده که این تضاد زیبا را خلق نموده است. . فضای کلی : رایحه ای شیرین و کثیف با پس زمینه ی دودی و ادویه ای و یا شاید کمی چوبی این عطر محصول سال 2010 برای مصرف خانم ها و اقایان بوده ولی بعلت فضای انیمالیک ( حیوانی ) ، بیشتر به سمت آقایان متمایل بوده. مخصوص فصل سرد سال . لطفا بدون تست اقدام به خرید این اثر نفرمایید. محصولات این خانه عطر بزودی در فروشگاه شقایق آماده ارائه می باشد. * در این برند چند اثر کار شده با عسل خوب از این عطار یافت میشود .
|